Win een gesigneerd shirt van Huntelaar of Ribery

Win een gesigneerd shirt van Huntelaar of Ribery

EVENEMENT IS GEWEEST
FOX Sports
04 april 2016, 10.00 uur
De prijzen zijn vergeven. Winnaars zijn op de hoogte gesteld.

In het weekend van 16 april speelt Bayern München thuis tegen Schalke 04, de clubs van de topspitsen Franck Ribéry en Klaas Jan Huntelaar. Wil jij een gesigneerd shirt winnen van een van deze voetbalhelden? Wacht dan geen seconde langer en voorspel de uitslag van Bayern München - Schalke 04! Deelname is mogelijk tot 16 april.

Win een gesigneerd shirt!

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Fox Sports

De Klassieker Ajax - Feyenoord

De Eredivisie begint dit jaar goed: Ajax ontvangt op 21 januari Feyenoord voor de 184e editie van de Klassieker. Elke Klassieker is speciaal, maar dit duel heeft alle ingrediënten om een spektakel te worden.

Ervaar FOX Sports Eredivisie

Vanaf nu mis je geen wedstrijd meer van je favoriete club in de Eredivisie, Jupiler League en de KNVB Beker. Met FOX Sports Eredivisie.

Ervaar FOX Sports

De Eredivisie, de Bundesliga en sensationele sporten uit de VS. Nu ieder moment op je scherm. Met FOX Sports.

Honkbal

Voor de vroege vogels

Zet jij in oktober je wekker voor de MLB? Of kom je net uit je nachtdienst en kun je toch niet slapen? Wat je motief ook is, spannend wordt het zeker!

Fox Sports

10 jaar FOX Sports Eredivisie

Manolev, Dost, Huntelaar, Guidetti en een bijtende Suarez; allen op hun eigen manier spraakmakend in de afgelopen 10 jaar Eredivisie bij FOX Sports. Als bedankje aan alle fans, geeft FOX Sports spectaculaire prijzen weg.