Vechtmaand bij FOX Sports

Vechtmaand bij FOX Sports

Met twee Nederlanders in de octagon

Traditiegetrouw is december UFC-maand. Dit jaar stappen twee Nederlanders in de kooi: Alistair Overeem en Gökhan Saki. Bekijk hier de uitzendtijden en test alvast je MMA-kennis. 

Alistair Overeem vs. Francis Ngannou

Op 3 december neemt Alistair Overeem het tijdens UFC 218 in Detroit op tegen Francis Ngannou. 'The Reem' hoopt daarmee een nieuw titelgevecht te verdienen tegen UFC-zwaargewichtkampioen Stipe Miocic, van wie hij in september 2016 verloor.

Overeem (37) won zijn laatste twee gevechten en staat eerste op de UFC-ranglijst. Ngannou is een geduchte tegenstander. De 31-jarige Fransman won zijn laatste drie gevechten in minder dan 2 minuten.

UFC 218 kijk je in de nacht van zaterdag 2 op zondag 3 december van 04.00 - 08.00 uur live bij FOX Sports op kanaal 422.

image Hoe kan ik UFC kijken?

Hoe kan ik UFC kijken?

Geen kick, hoek of uppercut missen? UFC kijk je met FOX Sports International of FOX Sport Compleet. De wedstrijden worden uitgezonden op kanaal 422 (FOX Sports 2).

Heb je geen van deze abonnementen? Ook dan hoef je niets te missen! Bestel een dagpas voor € 7,95 en kijk 24 uur lang je favoriete UFC-wedstijden bij FOX Sports.

Bestel een dagpas

Gökhan Saki vs. Khalil Rountree - Gecanceld

Aan het eind van de maand is licht-zwaargewicht Gökhan Saki aan de beurt. De Turks-Nederlandse voormalig-kickbokser maakte eind september zijn MMA-debuut in Japan nadat hij 2,5 jaar niet in de boksring had gestaan. 'The Rebel' bewees zich in zijn allereerste UFC-gevecht gelijk met een indrukwekkende knock-out tegen de Braziliaan Henrique da Silva in de 1e ronde.

Voor zijn tweede officiële UFC-partij staat de 34-jarige Schiedammer op oudjaarsdag tegenover de 27-jarige Amerikaan Khalil Rountree tijdens UFC 219 in Las Vegas.

UFC 219 kijk je in de nacht van zaterdag 30 op zondag 31 december van 04.00 - 08.00 uur live bij FOX Sports op kanaal 422.

Weet jij álles over MMA?

Test je kennis met deze quiz en daag je vrienden uit om je score te verbeteren.

image Verhoeven vs Ben Saddik

Verhoeven vs Ben Saddik

Krijg je geen genoeg van vechtsport? Kijk dan op 9 december het kickboks-titelgevecht tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik. Wie van deze krachtpatsers pakt de Glory-titel?

Je ziet het live bij Ziggo Sport

Wat vind je van deze pagina?

Liever nietw