UFC 229 met Khabib vs. McGregor live kijken bij FOX Sports

UFC 229 met Khabib vs. McGregor

Zondagochtend 7 oktober live bij FOX Sports

Let op: een dagpas bestellen werkt op iedere ontvanger net anders.
Kies FOX Sports International en doorloop het stappenplan, dan laten wij je zien hoe het werkt.

Conor McGregor is back! The Notorious neemt het op zondagochtend 7 oktober in zijn langverwachte rentree op tegen de Rus Khabib Nurmagomedov. En dat wordt niet zomaar een vechtpartijtje, het is gelijk een gevecht om de lichtgewichttitel van de UFC. Bam! Heb je geen FOX Sports? Bestel hieronder je dagpas. Dit wil je niet missen!

Zondagochtend 7 oktober vanaf 4.00 uur Nederlandse tijd live bij FOX Sports.
Khabib vs. McGregor start naar verwachting om 6.00 uur. 

Money Fight

De 30-jarige Ierse kooivechter kwam niet meer in actie in de UFC sinds november 2016. Hij liet zich alleen in augustus vorig jaar nog zien tijdens het historische gevecht tegen de gepensioneerde legende Floyd Mayweather. McGregor verloor de allereerste bokswedstrijd in zijn carrière na een technische knock-out in de tiende ronde. Bij het duel in Las Vegas stond naar verluidt 500 miljoen dollar op het spel.

Steekkarretje

Na zijn uitstapje naar het boksen is McGregor dus weer terug in de oude, vertrouwde octagon. The Notorious moet in Las Vegas afrekenen met de ongeslagen regerend lichtgewicht-kampioen Khabib Nurmagomedov. Een pikant gevecht, want McGregor wil de titel terug die hij in april moest inleveren wegens inactiviteit in de UFC. Khabib nam die belt van McGregor over door tijdens UFC 223 Al Iaquinta te verslaan.

Twee dagen voor dat titelgevecht deed McGregor nog negatief van zich spreken door een steekkarretje tegen het raam van een bus met UFC-vechters te gooien, waarbij twee van hen gewond raakten. Doelwit zou Nurmagomedov zijn geweest, die het aan de stok had met McGregor’s trainingsmaatje Artem Lobov. McGregor kreeg van de rechter in New York een taakstraf opgelegd. Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig voor een legendarisch gevecht.

Hoe kan ik UFC 229 kijken?

Bij FOX Sports

Je kijkt dit nu al legendarische gevecht met een abonnement op FOX Sports Compleet of International. Heb je geen abonnement op FOX Sports? Ook dan kun je UFC 229 gewoon kijken! 

Speciaal voor dit event zijn de dagpastijden aangepast. Voor € 7,95 kijk je van zaterdag 15.00 uur tot 8.00 uur de ochtend erop topsport. McGregor vecht rond 6.00 uur. Bestellen kan al een week van tevoren. Het werkt op iedere ontvanger net even iets anders en je hebt een HD-Mediabox nodig. Dus wil je deze titanenstrijd niet missen? Lees dan snel hoe je de dagpas bestelt en check of je mediabox geschikt is

Let op: een dagpas bestellen werkt op iedere ontvanger net anders. Kies FOX Sports International en doorloop het stappenplan, dan laten wij je zien hoe het werkt.

Meer FOX Sports: