UFC 226 live kijken bij FOX Sports 2

UFC 226 met Miocic vs. Cormier

Zondagochtend 8 juli live bij FOX Sports 2 op kanaal 422

MMA-liefhebbers kijken reikhalzend uit naar UFC 226; een topcard met twee titelgevechten én een Nederlander in de octagon. Je ziet het in de nacht van zaterdag 7 op zondag 8 juli van 4.00 tot 8.00 uur live bij FOX Sports 2.

Update donderdag 5 juli 2018: Max Holloway valt uit voor UFC 226 wegens ernstige blessure!

Herkansing Saki vs. Rountree

De Schiedammer Gökhan Saki vecht in Las Vegas zijn derde UFC-partij ooit. Dit keer neemt ‘The Rebel’ het op tegen Khalil Rountree Jr. Het gevecht stond oorspronkelijk gepland voor UFC 219 eind vorig jaar, maar toen moest Saki zich geblesseerd terugtrekken.

De kickbokser debuteerde in september vorig jaar in de UFC na tweeëneenhalf jaar afwezigheid met een genadeloze knock-out op Henrique da Silva. Lukt het hem om Rountree, die officieel ongeslagen is in drie gevechten, ook tegen de mat te krijgen?

Titelgevechten

Max ‘Blessed’ Holloway, regerend wereldkampioen bij de vedergewichten (tot 66 kg), verdedigt zijn belt tegen zijn grootste concurrent Brian ‘T-City’ Ortega. Maar het main event van de avond is natuurlijk de titanenstrijd om de zwaargewicht titel.

Stipe Miocic is sinds 2016 heavyweight-kampioen en verdedigde zijn titel al drie keer met succes. Daniel Cormier is de light heavyweight-kampioen en kan na Conor McGregor de tweede vechter worden met titels in twee gewichtsklassen op hetzelfde moment.

Kijk UFC 226 met een dagpas

Heb je geen abonnement op FOX Sports? Ook dan kun je deze UFC-supercard gewoon kijken! Met een dagpas kijk je 24 uur lang topsport op FOX Sports. Wat dat kost? Voor € 7,95 kijk je van ’s ochtends 8.00 uur tot 8.00 uur de ochtend erop. Dat komt dus precies goed uit.

Bestellen kan al een week van tevoren. Het werkt wel op iedere ontvanger net iets anders en kan alleen met een HD-Mediabox. Lees hoe je de dagpas bestelt en check of je mediabox geschikt is.