PSV - Ajax live bij FOX Sports

De Topper: PSV - Ajax

Zondag 22 september, 16.45 uur live bij FOX Sports

De eerste Topper van dit Eredivisie-seizoen is een goede graadmeter voor de landstitel. Wie slaat de eerste slag? Je ziet het zondag 22 september om 16.45 uur live bij FOX Sports.

PSV - Ajax kijk je met FOX Sports Eredivisie of online met FOX Sports GO. Geen abonnement? Lees hieronder hoe je de wedstrijd kijkt met een dagpas.

Net als voorgaande jaren zijn PSV en Ajax op papier de grootste titelkandidaten. Maar kunnen ze die favorietenrol ook waarmaken of zijn er andere kapers op de kust? Over die vraag hoeven PSV en Ajax zich 22 september even geen zorgen te maken; ze zullen eerst met elkaar moeten afrekenen.

In de strijd om de Johan Cruijff Schaal op 27 juli zagen we al een voorproefje van de krachtmeting tussen beide clubs in hun nieuwe samenstelling. Ajax was met 2-0 te sterk voor PSV. Maar de Eindhovenaren speelden toen zonder Donyell Malen, die onlangs bij Oranje grote indruk maakte.

Europees programma

Beide clubs hebben een pittig Europees programma voorafgaande aan De Topper. De Eindhovenaren krijgen donderdag 19 september Sporting Lissabon op bezoek in de strijd om de Europa League. Ajax heeft iets meer tijd om te herstellen van het Champions League-duel tegen Lille op dinsdag de 17e.

De KNVB verplaatste de aftrap daarom van 14.30 naar 16.45 uur om de spelers iets meer rust te geven. Het is vast voldoende voor een zinderende wedstrijd!

PSV - Ajax
Datum: zondag 22 september
Tijd: 16.45 uur
Zender: FOX Sports 1 (kanaal 421)

Live kijken met een dagpas

  • Kijk voor € 7,95 de hele dag naar topwedstrijden.
  • Bestellen is eenvoudig maar werkt op iedere ontvanger net iets anders.
  • Gebruik het stappenplan hieronder om te zien hoe het in jouw situatie werkt.
  • Bestel op tijd om de drukte voor te zijn.

Tip: Wist je dat je al een week van tevoren een dagpas kunt bestellen? 

Veelgestelde vragen

Check of een van de volgende situaties van toepassing is op je situatie:

a) Is je mediabox geschikt voor een dagpas?
Als het goed is heb je tijdens het bestellen op deze pagina je eigen mediabox gekozen. Misschien heb je je in het type vergist. Is je mediabox niet geschikt en heb je online besteld? Annuleer de dagpas dan uiterlijk één uur voor deze begint. Dat doe je in Mijn Ziggo. Scroll naar beneden tot je de dagpas ziet en druk op Annuleer. Is de dagpas al van start gegaan, of heb je de dagpas direct op de mediabox besteld? Neem dan even contact met ons op.

b) Heb je een dagpas voor vandaag besteld na 8.00 uur ’s ochtends?
We activeren je dagpas meestal binnen een paar minuten. Bij grote drukte kan het 15 minuten duren. Houd je televisie en/of mediabox aan, met de smartcard of CI+ module erin. Als het druk is, duurt het soms een paar minuten voor je beeld ziet. Check dan of je op kanaal 8 Veronica of Disney HD ziet. Zie je geen beeld? Controleer dan of je smartcard wel goed in de mediabox zit.

c) Heb je een dagpas voor een andere dag besteld?
Laat de televisie en/of mediabox dan nog een half uur na de bestelling aan staan. Dan weet je zeker dat de dagpas is geactiveerd op de dag dat je wilt kijken. Als het druk is, duurt het soms een paar minuten voor je beeld ziet. Check dan of je op kanaal 8 Veronica of Disney HD ziet. Zie je geen beeld? Controleer dan of je smartcard wel goed in de mediabox zit.

Misschien kijk je op het verkeerde kanaalnummer. Op de kanalen 421 tot en met 426 kijk je als abonnementhouder van FOX Sports of als je online een dagpas hebt besteld.

Als je de dagpas rechtstreeks hebt besteld op je mediabox, dan zap je naar de kanalen 461 tot en met 466. Tijdens het bestellen van je dagpas zie je waar je kunt kijken.

Het kan soms een kwartiertje duren voordat je bestelling doorkomt op je mediabox.

Heb je daarna nog geen beeld op FOX Sports? Doorloop dan de volgende stappen:

  1. Ga naar Mijn Ziggo en log in met je Mijn Ziggo account.
  2. Ga naar producten.
  3. Ga naar Zenders en pincode herstellen.
  4. Ga naar Zenderaanbod ophalen.
  5. Klik op de knop ‘Opnieuw ophalen’.
  6. Het zenderpakket wordt opnieuw opgehaald. Dit kan tot 15 minuten duren.

Heb je misschien nog een andere smartcard die geactiveerd is op je account? Dan kan het zijn dat de dagpas actief is op het apparaat dat bij die smartcard hoort. Die kun je tot een uur vóór de start van de dagpas annuleren via Mijn Ziggo.

Op een Mediabox XL kun je een dagpas bestellen op kanaal 452 (FOX Sports Eredivisie) of 453 (FOX Sports International) Open het MENU, selecteer TV GIDS, ENKELE ZENDER en kies de gewenste dagpas. Je kijkt naar de uitzending van de dagpas op de kanalen 461 tot en met 466.

Je hebt keuze uit twee dagpassen: FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International. Als je hierboven een dagpas bestelt, helpen we je in een paar stappen naar je dagpas. 

De nummers van de kanalen waarop je kunt kijken zijn afhankelijk van de mediabox die je hebt. Tijdens het bestellen zie je waar je ze vindt.

Meer voetbal: