PSV - Ajax live bij FOX Sports

PSV - Ajax

De topper kijk je live bij FOX Sports Eredivisie

Vorig jaar werd PSV thuis kampioen tegen Ajax. Mooier kon het bijna niet voor de Eindhovenaren. Of pijnlijker voor de Amsterdammers. Ajax krijgt dit seizoen vroeg de kans voor revanche: zondag 23 september om 16.45 uur.

Maandag 17 september | 10.00 uur

Nog meer dan voorgaande jaren zijn de ogen op PSV en Ajax gericht. Het kwaliteitsverschil met de andere teams uit de Eredivisie lijkt alleen maar groter te worden. En daar ligt ook meteen het gevaar op de loer: behouden de twee topfavorieten hun scherpte tegen de teams uit het rechterrijtje? Spelen tegen Bayern München is toch nét wat anders dan spelen tegen Fortuna Sittard. En in Camp Nou hangt een nét iets andere sfeer dan in ‘De Oude Meerdijk’. Ja, die staat in Emmen ja…

Aan scherpte zal het in ieder geval niet ontbreken de 23ste. Week 39 wordt een pittige week voor de regerend landskampioen. Op dinsdag 18 september speelt PSV uit tegen Barcelona. Ajax speelt de 19de thuis tegen AEK Athene. De Eindhovenaren hebben dus een dag extra om te herstellen van de Champions Leaguewedstrijd. Maar zo vroeg in het seizoen moet dat geen verschil maken…

Dagpas bestellen

Wil je de topper live zien? Voor € 7,95 bestel je een dagpas. Een dagpas start om 8.00 uur ’s ochtends en eindigt om 8.00 uur de volgende dag. Kun je meteen Feyenoord – FC Utrecht en FC Groningen – AZ meepakken. Wist je dat je al een week van tevoren een dagpas kunt bestellen? Dan hoef je niet te stressen voor de wedstrijd.

PSV - Ajax
Datum: zondag 23 september
Tijd: 16.45 uur
Zender: FOX Sports tv-gids
Bekijk de promo
Samenvatting vorig seizoen

Wil je als PSV’er nog even nagenieten van die mooie zondag in april? Of als Ajacied aan zelfkastijding doen? Bekijk de samenvatting van vorig jaar: