Bekeren in Europa…

Bekeren in Europa…

…en de knockouts in de Europa League op FOX Sports

Er wordt weer flink gevoetbald in Europa: van de kwartfinale van de KNVB Beker tot de Duitse DFB-Pokal en de Engelse FA Cup. En wat dacht je van knockoutrondes in de Europa League?

KNVB Beker

De maand februari staat bol van de spanning in de verschillende nationale bekertoernooien. Begin februari zitten de kwartfinales in de KNVB Beker er alweer op en zijn de vier sterkste ploegen van deze jaargang over. Zij staan aan het einde van de maand tegenover elkaar voor een plek in de finale op zondag 22 april.

Datum

Wedstrijd

Tijd

Dinsdag 30 januari

FC Twente – SC Cambuur

20.45 uur

Woensdag 31 januari

AZ – PEC Zwolle

18.30 uur

Woensdag 31 januari

Feyenoord - PSV

20.45 uur

Donderdag 1 februari

Willem II – Roda JC

20.45 uur

Wil je weten op welk kanaal je de wedstrijden live ziet? Bekijk de FOX Sports tv-gids.

Knock-outfase Europa League

We hebben het van dichtbij meegemaakt: voor de Nederlandse clubs zat het Europese seizoen er helaas veel te snel op. Vitesse overleefde de groepsfase van de Europa League niet, maar na de winter valt er nog genoeg te genieten.

Wat denk je van grootmachten als Napoli, AC Milan, Arsenal, Atletico Madrid en Borussia Dortmund. En ook de Nederlandse sterren zie je in actie op FOX Sports. Bas Dost (Sporting Portugal), Quincy Promes (Sparta Moskou) en Memphis Depay (Olympique Lyon) zijn allemaal nog in de race voor een plek in de Europa League-finale op 16 mei.

Wat vind je van deze pagina?

Liever nietw