Feyenoord - PSV live bij FOX Sports

De Topper: Feyenoord – PSV

Zondag 2 december om 14.30 uur | live bij FOX Sports

De laatste keer dat Feyenoord en PSV tegenover elkaar stonden was in augustus in het Philips Stadion. De Rotterdammers wonnen toen de Johan Cruijff Schaal na penalty’s. Op zondag 2 december treffen de ploegen elkaar opnieuw, dit keer in de Kuip. Is de reguliere speeltijd nu wel genoeg?

De Topper kijk je met FOX Sports Eredivisie. Geen abonnement? Lees hieronder hoe je de wedstrijd kijkt met een abonnement of dagpas.

Datum: 30-11-2018 | 11.00 uur

PSV heeft een pittige week. De koploper in de Eredivisie heeft op woensdag Barcelona op bezoek gehad in de Champions League en heeft dus een zware wedstrijd in de benen. Misschien liggen daar extra kansen voor de Rotterdammers?

De ploeg van Giovanni van Bronckhorst staat derde en kan elke punt gebruiken om de achterstand op Ajax te verkleinen. Het is alleen nog maar de vraag of routinier Robin van Persie fit genoeg is om te spelen. Op het moment van schrijven is hij net hersteld van zijn spierblessure. Hij sluit wel aan bij de selectie. 

PSV heeft voorlopig nog geen wedstrijd verloren in de Eredivisie. Hirving Lozano is in vorm en aanvoerder Luuk de Jong voert de topscorerslijst van dit seizoen aan met elf doelpunten. De ploeg van Mark van Bommel lijkt op koers om opnieuw landskampioen te worden, maar met nog twintig speelrondes te gaan is alles nog mogelijk. 

Kijken met een abonnement

Kijken met een abonnement

  • Kijk de wedstrijd live op FOX Sports 1 (kanaal 421)
  • Nog geen abonnement? Bekijk de pakketten
  • Eredivisiepakket voor 17,95 per maand
Kijkken met een dagpas

Live kijken met een dagpas

  • Bestel je dagpas eenvoudig via het stappenplan
  • Bestel op tijd om de drukte voor te zijn
  • Kijk voor 7,95 de hele dag naar topwedstrijden
Feyenoord - PSV live bij FOX Sports
Feyenoord - PSV
Datum: zondag 2 december
Tijd: 14.30 uur
Zender: FOX Sports 1 (kanaal 421)

Dagpas bestellen

Wil je de Topper live zien? Voor € 7,95 bestel je een dagpas. Een dagpas start om 8.00 uur ’s ochtends en eindigt om 8.00 uur de volgende dag. Kun je meteen Ajax - ADO Den Haag meepakken. Wist je dat je al een week van tevoren een dagpas kunt bestellen? Dan hoef je niet te stressen voor de wedstrijd.

Samenvatting laatste duel

Wil je nog even terugkijken hoe het duel om de Johan Cruijff Schaal verliep? Bekijk de samenvatting:

Meer voetbal: