De laatste speelronden in de Eredivisie

De laatste speelronden in de Eredivisie

De ontknoping van het voetbalseizoen. Twee zondagse speelronden op 1 en 8 mei, met negen wedstrijden om 14.30 uur.

Wordt de titelstrijd op de laatste speeldagen beslist? Welke club degradeert rechtstreeks naar de Jupiler League? Wie spelen vanaf 12 mei in de play-offs om Europees voetbal? En welke clubs moeten gaan strijden om lijfsbehoud?

Hoe dan ook, op zondag 1 mei staat de derby van het Noorden op het programma, sc Heerenveen – FC Groningen. Een wedstrijd op zich, zoals dat zo mooi heet.  Ajax ontvangt deze dag FC Twente, Feyenoord gaat op bezoek bij Willem II en PSV speelt thuis tegen Cambuur. Op zondag 8 mei is FC Utrecht – AZ het mooiste affiche voor de neutrale toeschouwer. Ajax reist af naar Doetinchem voor het duel tegen De Graafschap, Feyenoord ontvangt N.E.C. en PSV treft PEC in Zwolle.   

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Fox Sports

De Klassieker Ajax - Feyenoord

De Eredivisie begint dit jaar goed: Ajax ontvangt op 21 januari Feyenoord voor de 184e editie van de Klassieker. Elke Klassieker is speciaal, maar dit duel heeft alle ingrediënten om een spektakel te worden.

Ervaar FOX Sports Eredivisie

Vanaf nu mis je geen wedstrijd meer van je favoriete club in de Eredivisie, Jupiler League en de KNVB Beker. Met FOX Sports Eredivisie.

Ervaar FOX Sports

De Eredivisie, de Bundesliga en sensationele sporten uit de VS. Nu ieder moment op je scherm. Met FOX Sports.

Honkbal

Voor de vroege vogels

Zet jij in oktober je wekker voor de MLB? Of kom je net uit je nachtdienst en kun je toch niet slapen? Wat je motief ook is, spannend wordt het zeker!

Fox Sports

10 jaar FOX Sports Eredivisie

Manolev, Dost, Huntelaar, Guidetti en een bijtende Suarez; allen op hun eigen manier spraakmakend in de afgelopen 10 jaar Eredivisie bij FOX Sports. Als bedankje aan alle fans, geeft FOX Sports spectaculaire prijzen weg.