De Klassieker: Ajax – Feyenoord

De Klassieker: Ajax – Feyenoord

Zondag 21 januari om 14.30 uur live bij FOX Sports

De Eredivisie begint dit jaar goed: Ajax ontvangt op 21 januari Feyenoord voor de 184e editie van de Klassieker. Elke Klassieker is speciaal, maar dit duel heeft alle ingrediënten om een spektakel te worden.

De nieuwe Ajax-trainer Erik ten Hag maakt zijn debuut in een wedstrijd die gewonnen móet worden door de Amsterdammers. Pakt Ajax de drie punten niet, dan krijgt koploper PSV namelijk de kans om het gat van vijf punten te vergroten naar acht punten. 

Feyenoord verloor voor de winterstop in eigen huis met 4-1 van Ajax en is dus gebrand op revanche. De laatste keer dat de Rotterdammers in de ArenA de overwinning pakten was in 2005. Kalou en Kuyt bezorgden Feyenoord toen een 1-2 zege.

Bestel een dagpas

Heb je geen FOX Sports-abonnement maar wil je de wedstrijd toch graag kijken? Dat kan! Ziggo klanten kunnen online of via een HD-mediabox een dagpas bestellen. Daarmee krijg je 24 uur toegang tot FOX Sports Eredivisie op je HD-mediabox voor slechts € 7,95!

Op elke ontvanger werkt bestellen net even anders. Lees hier hoe het voor jou werkt. Een dagpas bestellen kan al vanaf zes dagen van tevoren. Zo weet je zeker dat je er op de dag zelf live bij bent!

Veelgestelde vragen:

Voor welke kanalen kan ik een FOX Sports dagpas bestellen?

Je hebt keuze uit twee dagpassen: FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International. Bekijk hier hoe het bestellen werkt. De nummers van de kanalen zijn afhankelijk van de mediabox die je hebt. In het stappenplan zie je waar je ze vindt.

Er blijft tekst in beeld staan. Wat kan ik doen?

Misschien kijk je op het verkeerde kanaalnummer. Op de kanalen 421 tot en met 426 kijk je als abonnementhouder van FOX Sports of als je online een dagpas hebt besteld. Als je de dagpas rechtstreeks hebt besteld op je mediabox, dan zap je naar de kanalen 461 tot en met 466. Bekijk hier hoe je een dagpas bestelt via je mediabox of voor de CI+ module.

Ik heb online een dagpas besteld in Mijn Ziggo. Maar ik heb geen beeld op mijn Ziggo Mediabox XL (Horizon Mediabox). Hoe kan dat?

Heb je misschien nog een andere smartcard die geactiveerd is op je account? Dan kan het zijn dat de dagpas actief is op het apparaat dat bij die smartcard hoort. Die kun je tot een uur vóór de start van de dagpas annuleren via Mijn Ziggo. Op een Mediabox XL kun je een dagpas bestellen op kanaal 452 (FOX Sports Eredivisie) of 453 (FOX Sports International) Open  het MENU, selecteer TV GIDS, ENKELE ZENDER en kies de gewenste dagpas. Je kijkt naar de uitzending van de dagpas op de kanalen 461 tot en met 466.

Ik heb online in Mijn Ziggo besteld maar nog geen beeld op mijn Ziggo Mediabox. Hoe kan dat?

Check of een van de volgende situaties van toepassing is op je situatie:

a) Is je mediabox geschikt voor een dagpas?
Controleer hier of je de dagpas kunt bekijken met je mediabox. Is je mediabox niet geschikt en heb je online besteld? Annuleer de dagpas dan uiterlijk één uur voor deze begint. Dat doe je in Mijn Ziggo. Scroll naar beneden tot je de dagpas ziet en druk op Annuleer. Is de dagpas al van start gegaan, of heb je de dagpas direct op de mediabox besteld? Neem dan even contact met ons op.

b) Heb je een dagpas voor vandaag besteld na 8.00 uur ’s ochtends?
We activeren je dagpas meestal binnen een paar minuten. Bij grote drukte kan het 15 minuten duren. Houd je televisie en/of mediabox aan, met de smartcard of CI+ module erin. Als het druk is, duurt het soms een paar minuten voor je beeld ziet. Check dan of je op kanaal 8 Veronica of Disney HD ziet. Zie je geen beeld? Controleer dan of je smartcard wel goed in de mediabox zit.

c) Heb je een dagpas voor een andere dag besteld??
Laat de televisie en/of mediabox dan nog een half uur na de bestelling aan staan. Dan weet je zeker dat de dagpas is geactiveerd op de dag dat je wilt kijken. Als het druk is, duurt het soms een paar minuten voor je beeld ziet. Check dan of je op kanaal 8 Veronica of Disney HD ziet. Zie je geen beeld? Controleer dan of je smartcard wel goed in de mediabox zit.

Welke dagpas moet ik bestellen voor de Klassieker?

Je kunt kiezen uit twee dagpassen: FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International. De wedstrijd Ajax - Feyenoord wordt uitgezonden op FOX Sports Eredivisie. Volg het stappenplan en ontdek welke live events er in de dagpas zitten.

Bekijk het stappenplan

Ik weet niet welke mediabox ik heb. Kan ik een dagpas bestellen?

Met sommige mediaboxen of CI+ modules kun je geen dagpas bestellen. Bekijk hier of je een dagpas kunt bestellen.

Mis geen wedstrijd meer!

Met FOX Sports Eredivisie

Kijk op 3 kanalen onbeperkt naar alle wedstrijden uit de Eredivisie en de KNVB-beker. Voor slechts € 17,95 per maand!

Bestel FOX Sports EredivisieMeer informatie

Wat vind je van deze pagina?

Liever nietw