De ontknoping in de Eredivisie

De ontknoping in de Eredivisie

De beslissende fase van het voetbalseizoen is aangebroken, zowel in de kop als de staart van de Eredivisie.

Voor de titelkandidaten PSV en Ajax is april een relatief eenvoudige maand, waarin puntenverlies vermeden moet worden. De opvallendste duels voor de top 2: Ajax op 17 april thuis tegen FC Utrecht, de plaaggeest van de afgelopen jaren en de uitwedstrijd voor PSV bij Vitesse op 19 april. Twee dagen later is het tijd voor Heracles-Feyenoord. De Almeloërs zijn bezig aan een ijzersterk seizoen. Dit in tegenstelling tot de bezoekers uit Rotterdam, die door een dramatisch begin van de tweede seizoenshelft de droom op de eerste landstitel sinds 1999 uiteen zagen spatten. 

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Fox Sports

De Klassieker Ajax - Feyenoord

De Eredivisie begint dit jaar goed: Ajax ontvangt op 21 januari Feyenoord voor de 184e editie van de Klassieker. Elke Klassieker is speciaal, maar dit duel heeft alle ingrediënten om een spektakel te worden.

Ervaar FOX Sports Eredivisie

Vanaf nu mis je geen wedstrijd meer van je favoriete club in de Eredivisie, Jupiler League en de KNVB Beker. Met FOX Sports Eredivisie.

Ervaar FOX Sports

De Eredivisie, de Bundesliga en sensationele sporten uit de VS. Nu ieder moment op je scherm. Met FOX Sports.

Honkbal

Voor de vroege vogels

Zet jij in oktober je wekker voor de MLB? Of kom je net uit je nachtdienst en kun je toch niet slapen? Wat je motief ook is, spannend wordt het zeker!

Fox Sports

10 jaar FOX Sports Eredivisie

Manolev, Dost, Huntelaar, Guidetti en een bijtende Suarez; allen op hun eigen manier spraakmakend in de afgelopen 10 jaar Eredivisie bij FOX Sports. Als bedankje aan alle fans, geeft FOX Sports spectaculaire prijzen weg.