Cup Koorts

Cup Koorts

Op woensdag 18 mei is de finale van de Europa League vanuit Basel in Zwitserland.

Daarna stijgt de exclusieve cup koorts verder op FOX Sports, in het weekend van 21 mei. De finales van de FA Cup, DFB Pokal én Copa del Rey staan dan op het programma. De FA Cup is het oudste bekertoernooi ter wereld (sinds 1871!), maar ook de Duitse (sinds 1935) en Spaanse (sinds 1903) versies kennen een lange en mooie traditie. Vooral de Spaanse bekerfinale is er een om opnieuw naar uit te kijken. Bekerhouder Barcelona staat wederom aan de aftrap, met het supertrio Messi, Suarez en Neymar. Tegenstander is Sevilla.

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Fox Sports

De Klassieker Ajax - Feyenoord

De Eredivisie begint dit jaar goed: Ajax ontvangt op 21 januari Feyenoord voor de 184e editie van de Klassieker. Elke Klassieker is speciaal, maar dit duel heeft alle ingrediënten om een spektakel te worden.

Ervaar FOX Sports Eredivisie

Vanaf nu mis je geen wedstrijd meer van je favoriete club in de Eredivisie, Jupiler League en de KNVB Beker. Met FOX Sports Eredivisie.

Ervaar FOX Sports

De Eredivisie, de Bundesliga en sensationele sporten uit de VS. Nu ieder moment op je scherm. Met FOX Sports.

Honkbal

Voor de vroege vogels

Zet jij in oktober je wekker voor de MLB? Of kom je net uit je nachtdienst en kun je toch niet slapen? Wat je motief ook is, spannend wordt het zeker!

Fox Sports

10 jaar FOX Sports Eredivisie

Manolev, Dost, Huntelaar, Guidetti en een bijtende Suarez; allen op hun eigen manier spraakmakend in de afgelopen 10 jaar Eredivisie bij FOX Sports. Als bedankje aan alle fans, geeft FOX Sports spectaculaire prijzen weg.