Copa America Centenario
?

Copa America Centenario

EVENEMENT IS GEWEEST
04 juni 2016, 06.00 uur
Het Zuid-Amerikaanse kampioenschap voor landenteams vindt voor het eerst in de geschiedenis plaats buiten het eigen continent.

Noord-Amerika, om precies te zijn de Verenigde Staten, is gastheer van de Copa America. En dat heeft alles te maken met het honderdjarige bestaan van het Zuid-Amerikaanse equivalent van het EK.

Op 4 juni trappen de VS en Colombia dit prachtige toernooi af in Californië. En op 26 juni is de finale in New Jersey. FOX Sports zendt alle wedstrijden live uit, dus dat wordt smullen. Want bij de zestien deelnemende landen staan grote namen aan de aftrap, onder wie Lionel Messi (Argentinië), Neymar (Brazilië), Luis Suàrez (Uruguay), James Rodríguez (Colombia) en PSV’er Andrés Guardado (Mexico).

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht

Ervaar FOX Sports Eredivisie

Vanaf nu mis je geen wedstrijd meer van je favoriete club in de Eredivisie, Jupiler League en de KNVB Beker. Met FOX Sports Eredivisie.

Ervaar FOX Sports

De Eredivisie, de Bundesliga en sensationele sporten uit de VS. Nu ieder moment op je scherm. Met FOX Sports.

Honkbal

Voor de vroege vogels

Zet jij in oktober je wekker voor de MLB? Of kom je net uit je nachtdienst en kun je toch niet slapen? Wat je motief ook is, spannend wordt het zeker!

Fox Sports

10 jaar FOX Sports Eredivisie

Manolev, Dost, Huntelaar, Guidetti en een bijtende Suarez; allen op hun eigen manier spraakmakend in de afgelopen 10 jaar Eredivisie bij FOX Sports. Als bedankje aan alle fans, geeft FOX Sports spectaculaire prijzen weg.