ATP 1000

ATP 1000

Maak je klaar voor de ATP Masters 1000-toernooien van Madrid en Rome

In de aanloop naar Roland Garros, ’s werelds belangrijkste graveltoernooi, staan twee prestigieuze evenementen op gemalen baksteen op het programma: de ATP Masters 1000-toernooien van Madrid (2-8 mei) en Rome (9-15 mei). Het toernooi vindt sinds 2002 in de Spaanse hoofdstad plaats en ontleent zijn faam onder meer aan het inmiddels verboden blauwe gravel waarop in 2012 werd gespeeld.

Het Romeinse toernooi wordt al sinds 1935 op het Foro Italico georganiseerd en had jarenlang de status van ‘vijfde Grand Slam’. Zowel in Madrid als Rome is Rafael Nadal overigens de recordwinnaar en ook dit jaar weer een van de favorieten.

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht

Ervaar FOX Sports Eredivisie

Vanaf nu mis je geen wedstrijd meer van je favoriete club in de Eredivisie, Jupiler League en de KNVB Beker. Met FOX Sports Eredivisie.

Ervaar FOX Sports

De Eredivisie, de Bundesliga en sensationele sporten uit de VS. Nu ieder moment op je scherm. Met FOX Sports.

Honkbal

Voor de vroege vogels

Zet jij in oktober je wekker voor de MLB? Of kom je net uit je nachtdienst en kun je toch niet slapen? Wat je motief ook is, spannend wordt het zeker!

Fox Sports

10 jaar FOX Sports Eredivisie

Manolev, Dost, Huntelaar, Guidetti en een bijtende Suarez; allen op hun eigen manier spraakmakend in de afgelopen 10 jaar Eredivisie bij FOX Sports. Als bedankje aan alle fans, geeft FOX Sports spectaculaire prijzen weg.