Ajax - PSV live bij FOX Sports

De Topper: Ajax – PSV

Zondag 31 maart om 16.45 uur | live bij FOX Sports

Op zondag 31 maart staat de kampioenskraker op het programma. Ajax speelt thuis tegen PSV en kan bij winst de strijd om het kampioenschap weer openbreken. Of deelt PSV een klap uit en zet het een enorme stap voor de 25e landstitel?

Ajax - PSV kijk je met FOX Sports Eredivisie of online met FOX Sports GO. Geen abonnement? Lees hieronder hoe je de wedstrijd kijkt met een dagpas.

Gepubliceerd: 25 maart 2019
Het is alles of niets zondag voor Ajax. Na de 1-0 nederlaag bij AZ hebben de Amsterdammers een achterstand van vijf punten op PSV. Kan de KNVB de kampioensschaal al oppoetsen of wordt het nog spannend?

Bestel een dagpas

Heb je geen abonnement op FOX Sports Eredivisie? Bestel een dagpas voor € 7,95 en mis niks van de kampioenskraker. Een dagpas start om 8.00 uur ’s ochtends en eindigt om 8.00 uur de volgende dag. En dat komt goed uit, want FOX Sports staat zondag 31 maart de hele dag in het teken van de titelstrijd.

De hele dag voetbal kijken

Trap af met De Tafel van Kees en kijk de voor- en nabeschouwingen van Eredivisie op Zondag. Met een dagpas pak je bovendien ook gelijk NAC Breda - VVV Venlo en FC Utrecht - Feyenoord mee. Bekijk hieronder het volledige programma.

Live kijken met een dagpas

  • Kijk voor € 7,95 de hele dag naar topwedstrijden.
  • Bestellen is eenvoudig maar werkt op iedere ontvanger net iets anders.
  • Gebruik het stappenplan hieronder om te zien hoe het in jouw situatie werkt.
  • Bestel op tijd om de drukte voor te zijn.

Tip: Wist je dat je al een week van tevoren een dagpas kunt bestellen? 

Ajax - PSV
Datum: zondag 31 maart
Aftrap: 16.45 uur
Zender: FOX Sports 1 (kanaal 421)
Voetbalmarathon
Datum: zondag 31 maart
10.00 uur: De Tafel van Kees 
11.30 uur: Voorbeschouwing NAC Breda - VVV Venlo
12.15 uur: NAC Breda - VVV Venlo
14.10 uur: Voorbeschouwing FC Utrecht - Feyenoord
14.30 uur: FC Utrecht - Feyenoord 
16.20 uur: Voorbeschouwing Ajax - PSV
16.45 uur: Ajax - PSV
18.35 uur: Nabeschouwing Ajax - PSV

Samenvatting laatste duel

Wil je nog even terugkijken hoe het vorige duel op 23 september 2018 verliep? Bekijk de samenvatting:

Veelgestelde vragen

Check of een van de volgende situaties van toepassing is op je situatie:

a) Is je mediabox geschikt voor een dagpas?
Als het goed is heb je tijdens het bestellen op deze pagina je eigen mediabox gekozen. Misschien heb je je in het type vergist. Is je mediabox niet geschikt en heb je online besteld? Annuleer de dagpas dan uiterlijk één uur voor deze begint. Dat doe je in Mijn Ziggo. Scroll naar beneden tot je de dagpas ziet en druk op Annuleer. Is de dagpas al van start gegaan, of heb je de dagpas direct op de mediabox besteld? Neem dan even contact met ons op.

b) Heb je een dagpas voor vandaag besteld na 8.00 uur ’s ochtends?
We activeren je dagpas meestal binnen een paar minuten. Bij grote drukte kan het 15 minuten duren. Houd je televisie en/of mediabox aan, met de smartcard of CI+ module erin. Als het druk is, duurt het soms een paar minuten voor je beeld ziet. Check dan of je op kanaal 8 Veronica of Disney HD ziet. Zie je geen beeld? Controleer dan of je smartcard wel goed in de mediabox zit.

c) Heb je een dagpas voor een andere dag besteld?
Laat de televisie en/of mediabox dan nog een half uur na de bestelling aan staan. Dan weet je zeker dat de dagpas is geactiveerd op de dag dat je wilt kijken. Als het druk is, duurt het soms een paar minuten voor je beeld ziet. Check dan of je op kanaal 8 Veronica of Disney HD ziet. Zie je geen beeld? Controleer dan of je smartcard wel goed in de mediabox zit.

Misschien kijk je op het verkeerde kanaalnummer. Op de kanalen 421 tot en met 426 kijk je als abonnementhouder van FOX Sports of als je online een dagpas hebt besteld.

Als je de dagpas rechtstreeks hebt besteld op je mediabox, dan zap je naar de kanalen 461 tot en met 466. Tijdens het bestellen van je dagpas zie je waar je kunt kijken.

Het kan soms een kwartiertje duren voordat je bestelling doorkomt op je mediabox.

Heb je daarna nog geen beeld op FOX Sports? Doorloop dan de volgende stappen:

  1. Ga naar Mijn Ziggo en log in met je Mijn Ziggo account.
  2. Ga naar producten.
  3. Ga naar Zenders en pincode herstellen.
  4. Ga naar Zenderaanbod ophalen.
  5. Klik op de knop ‘Opnieuw ophalen’.
  6. Het zenderpakket wordt opnieuw opgehaald. Dit kan tot 15 minuten duren.

Heb je misschien nog een andere smartcard die geactiveerd is op je account? Dan kan het zijn dat de dagpas actief is op het apparaat dat bij die smartcard hoort. Die kun je tot een uur vóór de start van de dagpas annuleren via Mijn Ziggo.

Op een Mediabox XL kun je een dagpas bestellen op kanaal 452 (FOX Sports Eredivisie) of 453 (FOX Sports International) Open het MENU, selecteer TV GIDS, ENKELE ZENDER en kies de gewenste dagpas. Je kijkt naar de uitzending van de dagpas op de kanalen 461 tot en met 466.

Je hebt keuze uit twee dagpassen: FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International. Als je hierboven een dagpas bestelt, helpen we je in een paar stappen naar je dagpas. 

De nummers van de kanalen waarop je kunt kijken zijn afhankelijk van de mediabox die je hebt. Tijdens het bestellen zie je waar je ze vindt.