Vorige Peptalk: Eenhoorn, Willems en olympiërs

Vorige Peptalk: Eenhoorn, Willems en olympiërs

Robert Eenhoorn vertelde maandagavond in Peptalk alles over het succes van AZ, de nieuwe nummer drie van de eredivisie. De algemeen directeur van AZ schoof aan bij presentator Jack van Gelder en zijn sidekick Frank Evenblij, die zondag te gast was bij een familiefeestje van Jetro Willems in Rotterdam. De linksback van PSV neemt het woensdag op tegen Atlético Madrid in de achtste finale van de Champions League, de wedstrijd van het jaar in Eindhoven en omstreken.

Eenhoorn zag zondagavond vanaf zijn vaste plaats in De Kuip zijn grote liefde Feyenoord wederom niet winnen. Ook medesupporter Robin van Galen zal balen van het gelijkspel tegen Roda JC. De coach van de waterpolomannen maakt zich de komende weken op voor het olympisch kwalificatietoernooi en zal daar uitgebreid over praten bij Ziggo Sport.

Handbal
Henk Groener moet de handbalvrouwen volgende maand naar de Spelen in Rio de Janeiro leiden. De bondscoach hoorde vorige week dat sterspeelster Estavana Polman met hartklachten in het ziekenhuis was opgenomen. Het gaat inmiddels goed met haar, maar zal ze het OKT halen?

Hockey
Hockeyers Robert van der Horst, Robbert Kemperman en Jeroen Hertzberger gaan komend weekend de competitie hervatten en hoorden afgelopen week dat ze tot de selectie voor Rio behoren. Gaat het team van bondscoach Max Caldas daar goud pakken?

Column Mart Smeets
Mart Smeets besprak in zijn wekelijkse column de start van het wielerseizoen, die komend weekend in Vlaanderen officieus plaatsvindt met de Omloop Het Nieuwsblad.

Peptalk, iedere maandag om 19.50 uur op Ziggo Sport

Agenda

Lady Gaga

Zaterdag 20 januari - 20.00 uur

Lady Gaga komt op 20 januari naar de Ziggo Dome met haar Joanne World Tour.

Kygo

Dinsdag 13 februari

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

The Chainsmokers

Zaterdag 17 februari

The Chainsmokers zie je op zaterdag 17 februari in de Ziggo Dome!

Imagine Dragons

Maandag 19 februari

Op maandag 19 februari komt Imagine Dragons naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 sep

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Fox Sports

De Klassieker Ajax - Feyenoord

De Eredivisie begint dit jaar goed: Ajax ontvangt op 21 januari Feyenoord voor de 184e editie van de Klassieker. Elke Klassieker is speciaal, maar dit duel heeft alle ingrediënten om een spektakel te worden.

Ervaar FOX Sports Eredivisie

Vanaf nu mis je geen wedstrijd meer van je favoriete club in de Eredivisie, Jupiler League en de KNVB Beker. Met FOX Sports Eredivisie.

Ervaar FOX Sports

De Eredivisie, de Bundesliga en sensationele sporten uit de VS. Nu ieder moment op je scherm. Met FOX Sports.

Honkbal

Voor de vroege vogels

Zet jij in oktober je wekker voor de MLB? Of kom je net uit je nachtdienst en kun je toch niet slapen? Wat je motief ook is, spannend wordt het zeker!

Fox Sports

10 jaar FOX Sports Eredivisie

Manolev, Dost, Huntelaar, Guidetti en een bijtende Suarez; allen op hun eigen manier spraakmakend in de afgelopen 10 jaar Eredivisie bij FOX Sports. Als bedankje aan alle fans, geeft FOX Sports spectaculaire prijzen weg.