MAX ZORGT DAT JE JE NIET VERSLAAPT!

MAX ZORGT DAT JE JE NIET VERSLAAPT!

Formule 1 bij Ziggo Sport

Ziggo Sport laat je het hele seizoen genieten van de Formule 1. Lees meer over de races, de teams, de analisten en de kalender.

Meer Formule 1

Veelgestelde vragen

Kunnen alleen Ziggo klanten mee doen?

Iedereen kan mee doen aan de actie.

Zijn er kosten verbonden aan de voicemail?

Nee. Voor de voicemail betaalt u geen aanvullende kosten.

Zendt Ziggo Sport alles van de Formule 1 uit?

Ziggo Sport zendt alle races live uit en een deel van de kwalificaties. Dit is afhankelijk van de overige programmering. Op Ziggo Sport Totaal worden naast alle races ook alle kwalificaties en alle trainingen uitgezonden. Daarnaast geniet je van extra kanalen met live feeds zoals de Pitlane, On Board, Highlights, Lap times en een driver tracker.

Kan iedereen Ziggo Sport ontvangen?

Ziggo Sport is alleen te zien bij Ziggo. Ziggo klanten kijken Ziggo Sport digitaal op kanaal 14, via de laptop op Horizon.tv en op de tablet en smartphone met de Horizon Go app. Hier heb je wel een internetverbinding voor nodig. Heb je geen digitale televisie, dan kun je het beste je abonnement omzetten naar een waarbij je een mediabox ontvangt. Bel hiervoor 0900-0730 (normaal tarief). Daarnaast zijn er televisies geschikt om digitaal televisie te kijken zonder mediabox. Lees hierover meer op digitaal kijken zonder kastje.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Iedere dag wordt er een dagwinnaar getrokken en deze gegevens worden overhandigd aan Radio538 om hiermee de prijswinnaar te bellen. Wanneer je de actievoorwaarden tijdens de registratie accepteert, geef je Ziggo toestemming jouw persoonsgegevens te gebruiken voor marketing en promotionele doeleinden.