Verstappen dreigt met radiostilte

Verstappen dreigt met radiostilte

Max Verstappen overweegt voortaan zijn boordradio uit te schakelen tijdens de races. Hij vindt dat het commentaar dat live wordt uitgezonden op televisie hem een arrogant imago geeft. 

Alleen oké, ja en nee

"Ik zeg wat in me opkomt, maar telkens leidt dat tot gedoe en discussie. Het lijkt alsof ik arrogant ben en niet luister naar het team. Dat is helemaal niet het geval. Het lijkt me beter als ik voortaan niets meer zeg over de teamradio. Ik denk dat ik het houd bij een simpele oké, yes en no. Geen lange zinnen meer voor mij, dan zit ik in ieder geval aan de veilige kant, haha!"

Er was onder meer ophef over zijn boodschap tijdens de Grand Prix van de Verenigde Staten, toen de teamleiding Verstappen opdroeg zuinig te zijn met zijn banden. De Limburger liet in zijn reactie doorschemeren dat hij dat niet van plan was. "Ik wil altijd winnen en anderen inhalen, dus zei ik dat ik niet als vierde wilde finishen." We zijn benieuwd wat we van Max horen tijdens de Grand Prix van Mexico.

Het beruchte moment:

Het beruchte moment:

De 19-jarige Nederlander haalde overigens de finish niet op het circuit van Austin. Hij viel uit met een defecte versnellingsbak.

Waarom Max Verstappen zo luguber geschminkt is? Dat komt door het Mexicaanse feest Día de Muertos (Dag van de Doden), een vakantieperiode waarin families bij elkaar komen en degenen herdenken die zijn overleden. Het valt op dezelfde dag als Halloween.