Formula 1: Drive to Survive seizoen 3

F1-fan of niet... dit wil je zien!

Het derde seizoen van de documentairereeks ‘Formula 1: Drive to Survive’ is vanaf 19 maart te zien op Netflix. Ben jij klaar voor de start?

Publicatiedatum: 24 februari 2021

Na het succes van seizoen 1 en 2 weten we het zeker: ‘Formula 1: Drive to Survive’ is een must-see. Netflix neemt je mee in het leven van de coureurs en hun teams. Je ziet de sensatie in de cockpits en de rivaliteit achter de schermen. De hoogte- en dieptepunten. Formule 1-fan of niet: na het zien van deze documentaire zal je nooit meer hetzelfde naar een Grand Prix kijken.

Seizoen 1

In Seizoen 1 kregen we voor het eerst een kijkje achter de schermen. Zo leerden we de familie van Daniel Ricciardo kennen en kwamen we meer te weten over de financiële ellende van Force India. Ook de spanningen tussen Red Bull en Renault kwamen aan bod.

Seizoen 2 

In het tweede seizoen wordt verder ingezoomd op Max Verstappen en Redbull, die een goed seizoen achter de rug hebben. Ook Mercedes en Ferrari werden gevolgd, de grote afwezigen in seizoen 1.

Seizoen 3

Seizoen 2020 was een knotsgek jaar voor Formule 1. Een jaar met een pandemie en zonder fans op de tribune. En een jaar met een hoop improvisatie en creativiteit om het raceseizoen tot een succes te maken. Daarnaast zie je natuurlijk de horrorcrash van Romain Grosjean tijdens de Grand Prix van Bahrein, de overwinningen van Sergio Pérez en Pierre Gasly en de wisselingen in de coureursmarkt. Al met al een bewogen jaar!

Netflix kijk je op kanaal 150

Netflix kijk je makkelijk via je Mediabox Next en Mediabox XL. Start Netflix via het menu of ga naar kanaal 150 op je tv.

Bekijk de trailer

GP Zandvoort Nederland 2021 bij ziggo sport

Samenwerking Ziggo & Viaplay

In 2022 kijk je Formule 1 live via de nieuwe streamingdienst Viaplay. Als Formule 1-fan blijf je goed zitten bij Ziggo, want Viaplay en Ziggo gaan samenwerken. Lees meer over de nieuwe samenwerking: