Netflix | Formula 1: Drive to Survive kijken

Formula 1: Drive to Survive seizoen 2

F1-fan of niet... dit wil je zien!

Het tweede seizoen van de documentairereeks ‘Formula 1: Drive to Survive’ is vanaf vandaag te zien op Netflix. Ben jij klaar voor de start?

Publicatiedatum: 2 maart 2020

Na het succes van seizoen 1 weten we het zeker: ‘Formula 1: Drive to Survive’ is een must-see. Netflix neemt je mee in het leven van de coureurs en hun teams. Je ziet de sensatie in de cockpits en de rivaliteit achter de schermen. De hoogte- en dieptepunten. Formule 1-fan of niet: na het zien van deze documentaire zal je nooit meer hetzelfde naar een Grand Prix kijken.

Seizoen 1

In Seizoen 1 kregen we voor het eerst een kijkje achter de schermen. Zo leerden we de familie van Daniel Ricciardo kennen en kwamen we meer te weten over de financiële ellende van Force India. Ook de spanningen tussen Red Bull en Renault kwamen aan bod.

Seizoen 2 

In het tweede seizoen wordt verder ingezoomd op Max Verstappen en Redbull, die een goed seizoen achter de rug hebben. Ook Mercedes en Ferrari werden gevolgd, de grote afwezigen in seizoen 1.

Netflix kijk je op kanaal 150

Netflix kijk je makkelijk via je Mediabox Next en Mediabox XL. Start Netflix via het menu of ga naar kanaal 150 op je tv.

Bekijk de trailers van seizoen 1 & 2

Meer Formule 1: