Formule 1 Afterparty

Formule 1 Afterparty

Win kaarten en proost mee in het Formule 1 Café op 1 december!

Dit event is begonnen op
01-12-2017 22:30 uur
Wil jij bij dit slotstuk zijn en samen met Ziggo Sport het raceseizoen nog één keer beleven? Voorspel wie de laatste Grand Prix van dit seizoen wint en maak kans op twee kaarten voor de afterparty!

Wat is er nog leuker dan het feestje zelf? De afterparty natuurlijk! Want we willen helemaal niet dat het Formule 1-feest voorbij is. We willen door. En wat hoort er nog meer bij een afterparty? Speciale gasten. Wil je weten wie? Zorg dan dat je bij de exclusieve Formule 1 Afterparty van Ziggo Sport bent.

Laatste F1eestje van dit seizoen

Na Abu Dhabi is het raceseizoen klaar en is het dus tijd om met elkaar de flessen champagne te laten ploppen en te proosten op een prachtig racejaar. Dat doen we door het Formule 1 Café en de Ziggo eBattle F1 te combineren op één legendarische avond, 1 december.

De beste eBattlaars van het land rijden tegen elkaar en bepalen wie de winnaar is van het NK. Maar dat is nog niet alles. Zij strijden ook tegen een speciale ‘mystery guest’ die deze race wellicht extra spannend maakt. En natuurlijk zijn alle bekende gezichten van het Formule 1 Café aanwezig. Daar wil je toch bij zijn?

Rode vlag

Helaas, de winactie liep tot zondag 26 november.

Actievoorwaarden Formule 1 Afterparty

Wil je gewoon lekker voor de tv de uitzending kijken? Dat kan. Bekijk hieronder op welk kanaal we wat uitzenden. Alle activiteiten vinden plaats in de studio’s van Ziggo Sport in Hilversum. Doe mee aan de prijsvraag en zorg dat je er ook bij bent!

Wat?

Tijd?

Kanaal?

NK Ziggo eBattle F1

21.00 - 22.30 uur

Twitch, Facebook, Youtube en Twitter

Formule 1 Café terugblik seizoen

22.30 - 23.30 uur

Ziggo Sport (gratis op kanaal 14)

Afterparty Formule 1

23.30 - laat

Vul de prijsvraag in om bij het volledige programma aanwezig te zijn!

 Hoe ziet zo’n eBattle-race er nou uit? Nou, zo:

Wat vind je van deze pagina?

Liever nietw