Met een fluitje op de bank

Met een fluitje op de bank

Brits voetbal op Ziggo Sport tijdens Oud & Nieuw

EVENEMENT IS GEWEEST
Live op kanaal 14
31 december 2016, 13.15 uur
Op 31 december kijk je Rangers tegen Celtic én Liverpool tegen Manchester City op Ziggo Sport. En er zijn nog veel meer wedstrijden, ook op 1 januari. Genieten!

Check de tv-gids om te zien welke wedstrijden we nog meer live uitzenden:

Rangers FC - Celtic | 31 december 13.15 uur

Live op kanaal 14 - Rangers is, na het faillissement in 2012, na vier seizoenen terug in de Schotse Premier League. The Gers speelden dit seizoen al twee keer eerder tegen Celtic, maar verloren beide duels (5-1 in de competitie en 0-1 in de halve finale van de beker). Ze zullen ongetwijfeld uit zijn op revanche tegen de aarstrivaal. Celtic kan het eventuele puntverlies lijden: het staat met maar liefst zestien punten voorsprong stevig op de eerste plaats. 

Manchester United - Middlesbrough | 31 december 16.00 uur

Live op kanaal 14 - Het elftal van Mourinho zit de laatste weken in een flow; het won de laatste vier wedstrijden en zo wist United de aansluiting met de top 5 te behouden. Middlesbrough kent een wisselvallig seizoen, maar wist het de topploegen steeds knap lastig te maken. Zo verspilden zowel Manchester City (1-1) als Arsenal (0-0) punten tegen Boro. Op papier een makkie voor Manchester, maar de oliebol is rond. 

Liverpool – Manchester City | 31 december 18.30 uur

Live op kanaal 14 – Voordat je naar buiten gaat om vuurwerk af te steken – wel met tien vingers thuiskomen, hè? – zorgen de nummer twee en drie van de Premier League voor vuurwerk op Ziggo Sport. Zowel de mannen van Klopp als Guardiola doen het de laatste weken erg goed. Voor beiden is het de uitgelezen kans om de tweede plaats te bemachtigen en koploper Chelsea in het vizier te houden. Dat wordt een lekkere wedstrijd!

Watford - Tottenham Hotspur | 1 januari 14.30 uur

Live op kanaal 14 - Midweeks won Tottenham, uiteindelijk vrij eenvoudig, met 1-4 bij Southampton. De thuisploeg stond na twee minuten al op voorsprong na een doelpunt van Virgil van Dijk, maar moest na 57 minuten met tien man verder na een rode kaart voor Nathan Redmond. Watford staat op de tiende plaats, maar het verschil met de ploegen daaronder is erg klein. Beide ploegen willen het nieuwe jaar goed inluiden, dus het belooft een leuke pot voetbal te worden!

Arsenal - Crystal Palace | 1 januari 17.00 uur

Live op kanaal 14 - Nog geen vier wedstrijden geleden stond Arsenal nog tweede, maar na twee verliespartijen staat het momenteel vierde met slechts een punt voorsprong op aarstrivaal Tottenham. Ze moeten winnen om niet verder achterop te raken op de top 3 van de Premier League. Crystal Palace staat zeventiende en is daarmee op dit moment veilig, maar de voorsprong op de hekkensluiter is een miezerige vier punten. Ze hebben de punten dus hard nodig en kunnen een stuntje in het Emirates Stadium maar al te goed gebruiken. 

Bekijk ook alvast de tussenstand en de topscorers van de Premier League.