Dafne en Ziggo slaan handen ineen

Dafne en Ziggo slaan handen ineen

Met trots mogen we melden dat Dafne Schippers en Ziggo de komende jaren intensief gaan samenwerken. 

Niet alleen zie je al haar races in de Diamond League op Ziggo Sport, ook schuift de Koningin van de Sprint regelmatig aan bij Jack van Gelder en Frank Evenblij in de wekelijkse talkshow Peptalk. Je zult haar gezicht in Ziggo campagnes voorbij zien komen.

'Geweldig dat atletiek uitgebreid aandacht krijgt' 
Schippers is zelf in haar nopjes: 'De samenwerking met Ziggo geeft mij de mogelijkheid me volledig op mijn sport te concentreren. Ik vind het geweldig dat Ziggo Sport atletiek ook uitgebreid onder de aandacht brengt.' Na een topseizoen 2015 bereidt Schippers zich als een van de favorieten voor op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro in 2016.

Het jaar van de doorbraak 
Schippers beleeft dit jaar haar absolute doorbraak. Na haar overstap van de zevenkamp naar de sprint, loopt ze de concurrentie aan gort. Met als hoogtepunt natuurlijk het WK atletiek. Op de 100 meter grijpt ze al schitterend zilver, maar op de dubbele afstand maakt de Nederlandse helemaal vernietigende indruk. In een magistrale tijd van 21,63 seconden snelt ze naar goud.

Logisch dus dat Ziggo's commercieel directeur Peter Dörr eveneens opgetogen is: 'Het is geweldig om haar straks in onze campagnes en op ons kanaal te zien schitteren. Dafne is nu al een icoon in de Nederlandse topsport, die volledig zichzelf is en haar eigen weg kiest.'

Klanten van Ziggo kijken Ziggo Sport in HD op alle schermen: tv, laptop, PC, tablet of smartphone.

Meer atletiek
Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Atletiek

klaar voor de start... Daf?

Dat ging even mis tijdens de 200m sprint in Oslo. Dafne Schippers startte te vroeg en werd gediskwalificeerd. Toch liep ze mee en won goud. Snap jij het nog? En in Eugene liep het ook niet echt lekker.

Atletiek

Dafne in Londen

Gaat onze eigen sprintkampioene Dafne Schippers vlammen tijdens de Diamond League in Londen? Ziggo Sport is er op vrijdag 22 en zaterdag 23 juli in ieder geval live bij!