Guardiola bevestigt: 'Naar Premier League'

Guardiola bevestigt: 'Naar Premier League'

Josep Guardiola heeft het slechtst bewaarde geheim ter wereld verklapt. De bij Bayern München vertrekkende succescoach onthulde dat hij volgend jaar in de Premier League gaat werken. 'Ik wil weten hoe het is om in een nieuwe stad te wonen en wil graag in Engeland aan de slag', aldus de tweevoudig Champions League-winnaar.

Bijna de complete Engelse top jaagt op de Spanjaard. In de afgelopen maanden zijn Manchester United, Manchester City, Chelsea en Arsenal nadrukkelijk in verband gebracht met Pep. Wie van hen de gelukkige wordt, wilde Guardiola op de persconferentie nog niet vertellen.

'HEB AL AANBIEDINGEN LIGGEN'
'Ik heb al aanbiedingen gehad, maar heb nog nergens getekend. Als ik een nieuwe club heb gevonden, laat ik het weten. Ik wil de sfeer proeven zoals die in Engeland is. Ik verheug me op de stadions daar. Ik ben nu 44 en ik denk dat het de juiste tijd is', besloot de oud-trainer van Barcelona.

Eerder liet Karl-Heinz Rummenigge doorschemeren dat Guardiola zijn keus al wel had gemaakt. 'Ik denk dat ik wel weet waar hij heen gaat, maar ik laat die mededeling aan hem zelf of zijn nieuwe club over', aldus de baas van Bayern München.  


Waar in Engeland Guardiola ook aan de slag gaat, zeker is dat hij zijn kunsten na de zomer gaat vertonen op Ziggo Sport. De Engelse Premier League is vanaf augustus 2016 exclusief te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

Agenda

Lady Gaga

Zaterdag 20 januari - 20.00 uur

Lady Gaga komt op 20 januari naar de Ziggo Dome met haar Joanne World Tour.

Kygo

Dinsdag 13 februari

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

The Chainsmokers

Zaterdag 17 februari

The Chainsmokers zie je op zaterdag 17 februari in de Ziggo Dome!

Imagine Dragons

Maandag 19 februari

Op maandag 19 februari komt Imagine Dragons naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 sep

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Voetbal

Man, man, man!

Op 9 december staat de eerste Manchester derby op het programma. Het wordt een clash tussen twee compleet verschillende speelstijlen.

Voetbal

Premier League en La Liga van start

2017/2018 belooft een geweldig voetbalseizoen te worden. Het WK in Rusland komt eraan en mede daarom beginnen de competities lekker vroeg dit jaar. Zo ook in Engeland en Spanje!

Ziggo Sport

Ziggo Sport Weekly

Rugbyfans opgelet! Aanstaande vrijdag kijk je de Six Nations match Wales - Ierland live op kanaal 14! En het getrek en getackel gaat zondag net zo hard verder tijdens Celtic - Rangers. 

Premier League

Premier League: speelronde 25

Watford versloeg Arsenal twee weken geleden in eigen huis en wil nu ook stunten op Old Trafford. Verder zie je de topper Liverpool - Tottenham en hebben Chelsea en City het op papier makkelijk.

Premier League

Premier League: speelronde 22

Vorige week werd Manchester City afgedroogd door Everton. Deze week staat de lastige thuiswedstrijd tegen Tottenham Hotspur op het programma. De rest van de top zes heeft op papier een makkelijk weekend.