Raptors blijven winnen in NBA

Raptors blijven winnen in NBA

In de Noord-Amerikaanse basketbalcompetitie NBA blijft Toronto Raptors winnen. De Canadese ploeg was zondagavond (lokale tijd) voor eigen publiek met 112-94 te sterk voor Los Angeles Clippers. Voor de Raptors was het de achtste opeenvolgende competitiezege. De ploeg uit Toronto is dicht bij de verbetering van een clubrecord. In 2002 wonnen de Raptors negen NBA-duels op rij.

In de thuiswedstrijd tegen de Clippers presteerde Toronto Raptors als doeltreffend collectief. Liefst zeven spelers eindigden op de scorelijst in de dubbele cijfers, met Kyle Lowry als topschutter (21 punten, plus zes assists).

Houston Rockets versloeg Dallas Mavericks in een wedstrijd met hoge scores: 115-104. James Harden leidde zijn ploeg naar de zege met 23 punten, 15 rebounds en 10 assists.

Oklahoma City Thunder ging verrassend onderuit bij laagvlieger Brooklyn Nets: 116-106. Brook Lopez leverde bij de thuisploeg met 31 punten en 10 rebouns een persoonlijke topprestatie in dit seizoen.

Agenda

Kygo

Dinsdag 13 februari

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

The Chainsmokers

Zaterdag 17 februari

The Chainsmokers zie je op zaterdag 17 februari in de Ziggo Dome!

Imagine Dragons

Maandag 19 februari

Op maandag 19 februari komt Imagine Dragons naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 sep

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

The Killers

Woensdag 28 februari

Op 28 februari 2018 komt The Killers naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 22 september om 10:00

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Basketbal

NBA in november

De helden van Golden State gaat voor het vierde seizoen op rij proberen meer dan 65 wedstrijden te winnen. Het record hebben ze al in handen; ze zijn het enige team dat het drie keer achter elkaar deed.

Basketbal

Start NBA seizoen 2017-2018

Op 17 oktober klinkt het startschot – of het scheidsrechtersfluitje – van het NBA-seizoen 2017-2018. Wie wordt er kampioen? The Cavs, the Dubs of…?

Ziggo Sport

Ziggo Sport Weekly

Wat is er deze week weer veel sport te zien op kanaal 14! Vanaf nu vind je hier alles wat je niet mag missen. Pak je agenda erbij en blokken maar! 

Ziggo Sport Totaal

NBA van start!

De supersterren van de NBA staan te popelen om okselfris aan een nieuw basketbalseizoen te beginnen. En dat beleef je uiteraard bij Ziggo Sport Totaal.