Nederlaag Bryant met Lakers bij Knicks

Nederlaag Bryant met Lakers bij Knicks

Bryant maakte in 1996 in dezelfde roemruchte hal zijn eerste punt in de Amerikaanse profcompetitie NBA. Ook was hij de tegenstander die met 61 punten in één duel de Knicks het meeste pijn deed; dat record stamt uit 2009. Maar de guard kampt de laatste jaren met blessures en ziet het einde van zijn loopbaan naderen. Naar buiten toe heeft Bryant nog geen uitspraak gedaan, maar Lakers-coach Byron Scott liet dit weekeinde wel doorschemeren dat zijn vedette mogelijk aan zijn laatste seizoen bezig is.

Een late driepunter van Langston Galloway en sterk verdedigen in de slotminuten voorkwamen succes voor Bryant in New York waar forward Carmelo Anthony namens de thuisploeg tot 24 punten kwam.

Detroit Pistons won ook de tweede wedstrijd uit een serie van zes uitduels. Bij Portland Trail Blazers kwam de ploeg terug van een achterstand van 18 punten in het derde kwart. Reggie Jackson was in het laatste kwart goed voor liefst 26 punten en daarmee voor een groot deel verantwoordelijk voor de uiteindelijke zege: 120-103.

Cleveland Cavaliers boekte al weer de zesde overwinning op rij. Met forward LeBron James als topschutter (29 punten) versloegen de Cavaliers Indiana Pacers met 101-97.

Agenda

Lady Gaga

Zaterdag 20 januari - 20.00 uur

Lady Gaga komt op 20 januari naar de Ziggo Dome met haar Joanne World Tour.

Kygo

Dinsdag 13 februari

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

The Chainsmokers

Zaterdag 17 februari

The Chainsmokers zie je op zaterdag 17 februari in de Ziggo Dome!

Imagine Dragons

Maandag 19 februari

Op maandag 19 februari komt Imagine Dragons naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 sep

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Basketbal

NBA in november

De helden van Golden State gaat voor het vierde seizoen op rij proberen meer dan 65 wedstrijden te winnen. Het record hebben ze al in handen; ze zijn het enige team dat het drie keer achter elkaar deed.

Basketbal

Start NBA seizoen 2017-2018

Op 17 oktober klinkt het startschot – of het scheidsrechtersfluitje – van het NBA-seizoen 2017-2018. Wie wordt er kampioen? The Cavs, the Dubs of…?

Ziggo Sport

Ziggo Sport Weekly

Wat is er deze week weer veel sport te zien op kanaal 14! Vanaf nu vind je hier alles wat je niet mag missen. Pak je agenda erbij en blokken maar! 

Ziggo Sport Totaal

NBA van start!

De supersterren van de NBA staan te popelen om okselfris aan een nieuw basketbalseizoen te beginnen. En dat beleef je uiteraard bij Ziggo Sport Totaal.