De NBA pakt uit

De NBA pakt uit

Topbasketbal op eerste kerstdag bij Ziggo Sport

Op 25 december pakt Ziggo Sport de mooiste NBA-cadeaus voor je uit. Kijk met je goedgevulde buik live naar twee topduels uit de Amerikaanse basketbalcompetitie, gratis op kanaal 14.

Golden State Warriors – Cleveland Cavaliers

Na de verloren finale van vorig jaar is LeBron James er met zijn Cavs op gebrand om zich knetterhard te wreken. Makkelijk wordt dat uiteraard niet tegen de Warriors, want Splash Brothers Stephen Curry en Klay Thompson schieten net zoveel driepunters als de kerstman koekjes eet. Al is het met de enkelblessure van Curry nog twijfelachtig of hij mee kan doen.

Maandag 25 december om 21.00 uur bij Ziggo Sport

Boston Celtics – Washington Wizards

Kraker van de oostkust. De Celtics zijn lekker op dreef in de Eastern Conference en staan al een tijdje bovenaan. Met gemiddeld 23 punten neemt Kyrie Irving zijn team flink op sleeptouw. De tegenstander uit Washington draait ook lekker mee en zweeft een beetje in het midden van de ranglijst. Wie wint: de favoriet of de underdog?

Maandag 25 december om 23.30 uur bij Ziggo Sport

Jingle hoops

Om in de stemming te komen voor het basketbalgeweld op eerste kerstdag maken ze in Amerika de leukste NBA-commercials. Sterren als LeBron James en Steve Nash worden ieder jaar weer opgetrommeld. En ze vinden het nog leuk ook! Dat het plezier eraf spat zie je in deze reclamecompilatie van afgelopen seizoenen.

Wat vind je van deze pagina?

Liever nietw