ZiggoCam: Lasse Schöne

ZiggoCam: Lasse Schöne

'We kunnen de Europa League winnen'

De ZiggoCam geeft je een uniek kijkje in het leven van bekende Ajaxspelers. Lasse Schöne praat als allereerste over zijn ambities in de Europa League, zijn Deense voorgangers en zijn gezinsleven.

Ajax in Europa

Als trotse hoofdsponsor van Ajax leven we in deze spannende weken mee met de club. In de Eredivisie is nog van alles mogelijk en in de Europa League staat deze week de eerste ontmoeting in de knock-outfase tegen Legia Warschau gepland. Ajax TV-presentatrice Fresia Cousiño Arias loopt een dagje mee met Lasse Schöne en komt er al snel achter dat Ajax er helemaal klaar voor is. Volgens de Deense routinier zouden de Amsterdammers zelfs de finale kunnen winnen. Dat hopen wij ook, Lasse!

Deense Ajacieden

De traditie van Denen bij Ajax is rijk. Michael Laudrup, Christian Eriksen en de huidige sensatie Kasper Dolberg zijn slechts drie mooie namen op de lijst van maar liefst 24 Deense Ajacieden. Lasse en Fresia halen herinneringen op aan hun favorieten.

Ziyech boven papa

Met de ZiggoCam willen we ook de mens achter de voetballer laten zien. Wat beweegt de helden en hoe vullen ze hun vrije tijd in. Family man Schöne doet een boekje open over zijn voetbalgekke zoontje. De kleine verkiest Real Madrid boven Lasses favoriete Spaanse club Barcelona en heeft bovendien een screensaver van zichzelf met Hakim Ziyech.