Vlieg jij achter Ajax aan naar Stockholm?

Vlieg jij achter Ajax aan naar Stockholm?

Wat een seizoen! De finale voor Ajax in Stockholm: we kunnen niet wachten. En daarom hebben we een wel heel bijzondere actie.

Ben jij enorm groot fan van Ajax en heb je het meest Rood en Witte hart van iedereen? Deel dan je foto met de hashtag #zigGOajax via Instagram of Twitter (of onder een van de Facebook-posts van Ziggo of Ajax over deze actie). En wie weet vlieg jij achter Ajax aan naar Stockholm!

Lees de actievoorwaarden

Hoe doe ik mee met de actie?

Je doet mee door een foto, die laat zien dat je een echte Rood-Witte Ajax-fan bent, te delen met #zigGOajax via Instagram of Twitter (of onder een van de Facebook-posts van Ziggo of Ajax over deze actie). De beste inzending wint.

Waar bestaat de prijs precies uit?

De hoofdprijs bestaat uit een 2-daags arrangement inclusief vlucht (Schiphol - Stockholm, Stockholm - Schiphol), transfer vliegveld - hotel, transfer hotel - vliegveld, 2 wedstrijdkaarten en 1 overnachting in een tweepersoonskamer). Het vertrek is op de dag van de finale, de terugvlucht op de dag na de finale. We geven in totaal 2 hoofdprijzen weg. Daarnaast hebben we 5 troostprijzen: vip-kaarten voor de eerste competitiewedstrijd van Ajax in het komende seizoen.

Wanneer maken jullie de winnaar bekend?

Op vrijdagochtend 19 mei 2017 om 9.00 uur wordt via social media contact opgenomen met de winnaars van de hoofdprijs. De winnaars dienen binnen 1 uur te bevestigen of ze kunnen en willen deelnemen. Volgt er binnen deze tijd geen reactie of geeft de winnaar te kennen af te zien van deelname, dan selecteert Ziggo een andere winnaar.

Op maandagochtend 22 mei om 9.00 uur wordt via social media contact opgenomen met de winnaars van de troostprijzen. De winnaars dienen binnen 3 uur te bevestigen of ze kunnen en willen deelnemen. Volgt er binnen deze tijd geen reactie of geeft de winnaar te kennen af te zien van deelname, dan selecteert Ziggo een andere winnaar.

Hoeveel winnaars zijn er in totaal?

We geven 2 reizen voor 2 personen weg (hoofdprijzen). Daarnaast geven we 5x2 vip-kaarten weg voor de eerste competitiewedstrijd van Ajax in het komende seizoen.

Hoe wordt het vervoer geregeld? Wordt de winnaar opgehaald vanaf huis?

De winnaars melden zich op de dag van vertrek op Schiphol.

Is er een leeftijdsgrens?

Iedereen mag meedoen. Als je wint, moet één van de twee plekken ingevuld worden door iemand van 18 jaar of ouder.

Op basis waarvan wordt de winnaar uitgekozen?

Een onafhankelijke jury bepaalt de winnende inzending.