Golden Seats - Ajax

Ajax Golden Seats

Win twee stoelen achter de dug-out bij alle thuiswedstrijden van Ajax!

De actieperiode is augustus 2016 gesloten.

De winnaar is bekend!

Het was even nagelbijten, maar op zaterdag 13 augustus werd dan eindelijk de winnaar van de Ajax Golden Seats bekend gemaakt. En de gelukkige winnaar is... Jan-Maarten de Gardeyn! Gefeliciteerd, jij zit het komende jaar op de mooiste plekken van de Amsterdam ArenA.

Bekijk in de video hoe Jan-Maarten met een grote glimlach zijn prijs in ontvangst nam.

Elke thuiswedstrijd vooraan

Unieke kans voor Ziggo klanten! Win twee Ajax Golden Seats in de Amsterdam ArenA. Daarmee zit je een heel seizoen achter de dug-out bij alle thuiswedstrijden van Ajax. En dan ook echt álle thuiswedstrijden van Ajax. Je beleeft de duels in de Eredivisie, de KNVB Beker en Europa op het puntje van je gouden stoel. Je kan tot en met 31 juli meedoen om te winnen!

Golden seats
En dat is nog niet alles

Voorafgaand aan de wedstrijden ben je van harte welkom in de Ziggo Sportsbar voor een hapje en een drankje. Hier zie je je eigen naam op de muur prijken, want die wordt vereeuwigd als winnaar van de Golden Seats. Tot slot mag je gratis parkeren in de ArenA, zodat je altijd makkelijk kunt komen en gaan.

De ontknoping
De ontknoping

Onder alle deelnemers worden 200 finalisten geselecteerd. Die trekken op 13 augustus naar de Amsterdam ArenA voor de allesbeslissende ontknoping. Tijdens de wedstrijd Ajax - Roda JC wordt bekend wie een heel jaar lang de Golden Seats op zijn of haar naam mag schrijven!

Lees verder

Bekijk hieronder de Golden Seats in 360 graden!
Kijk je op je mobiel? Open de video dan met de Youtube app om alle functies te gebruiken.