Win kaartjes voor Walking with Dinosaurs

Ahhhhh! Dino’s in de Ziggo Dome

Win kaarten voor de familieshow Walking with Dinosaurs

’s Werelds grootste dinosaurusshow komt naar Amsterdam. Op zaterdag 26 en zondag 27 januari 2019 bestormen miljoenen jaren oude giganten de Ziggo Dome. En wie durft, kan nu al kaarten winnen!

Tijdens de show ga je miljoenen jaren terug in de tijd en leer je dankzij 'special effects' alles over de evolutie van de kolossale carnivoren. En je staat oog in oog met ze! Met de Tyrannosaurus Rex bijvoorbeeld, die je misschien wel kent dankzij zijn toffe bijnaam: T-Rex.

Maar wat te denken van de Plateosaurus, Stegosaurus of de allergrootste; de Brachiosaurus? Die namen zijn heel vroeger bedacht en hartstikke ouderwets. Tijd dus voor nieuwe namen. Weet jij een leuke dinonaam? Doe mee met de prijsvraag en maak kans op gratis kaartjes!

Win kaartjes voor Walking with Dinosaurs

Win gratis kaarten

Bedenk een nieuwe dinonaam, vul de naam hieronder in en laat je gegevens achter. We geven 15 x 4 gratis kaarten weg voor de show op zaterdag 26 januari of zondag 27 januari in de Ziggo Dome in Amsterdam. De show start op verschillende tijden, laat ons daarom ook even weten welke tijd voor jou het beste uitkomt. 

De actie is verlopen