Win kaarten voor Ant-Man and The Wasp in de bios

Ant-Man and The Wasp in de bios

Welke Marvel-fan wint 2 kaarten voor de film?

Voorzichtig met de DDT: Ant-Man is terug! Samen met The Wasp probeert hij de moeder van The Wasp te redden. Daarin wordt hij fanatiek tegengewerkt. Wil jij twee kaarten winnen voor deze natuurlijk weer spectaculaire Marvel-film? Doe dan mee met de prijsvraag. 
Ant-Man and The Wasp

Scott Lang (Paul Rudd) zoekt na de film 'Ant-Man' een balans tussen het vaderschap en zijn verantwoordelijkheden als superheld. Dan wordt hij door Hope van Dyne (Evangeline Lilly) en Dr. Hank Pym (Michael Douglas) met een nieuwe missie geconfronteerd, die vooral na aan het hart ligt van Hope/The Wasp. Hope en Scott schieten weer in hun heldenkostuum en moeten samenwerken om het drama uit het verleden het hoofd te bieden. De weg naar een oplossing kan natuurlijk niet zonder spectaculaire achtervolgingen en heldenstunts.

(Kom in) actie met Ant-Man and The Wasp

Om te vieren dat de film vanaf 18 juli in de bioscopen draait, mogen we 5x twee kaarten voor Ant-Man and The Wasp verloten. Als echte Marvel-fan hoef jij vast niet eens je superheldenkostuum aan om die paar vragen te beantwoorden. 

De actie is verlopen | Actievoorwaarden