Polman in Peptalk: 'Komt allemaal goed!'

Polman in Peptalk: 'Komt allemaal goed!'

De sinds het EK Handbal explosief gestegen fanschare van Estavana Polman hoeft zich geen zorgen te maken. De handbalster van Oranje met hartritmestoornissen, komt er echt wel snel weer bovenop, vertelde ze aan Jack van Gelder in Peptalk op Ziggo Sport.


Polman kreeg vorige week tijdens de competitiewedstrijd tegen Viborg last van haar hart en kon niet verder. Ze moest naar het ziekenhuis met hartklachten. 'Ik heb al een aantal jaar soms last van hartritmestoornissen. Meestal gaat dat vanzelf over, maar nu niet', aldus Polman.'Voel me weer fit' 

In Peptalk voerde Jack van Gelder een skype-gesprek met de weer goedlachse handbalster in Deense dienst. Het gaat alweer een stuk beter en Polman rekent op een snelle rentree en deelname aan het OKT met de Nederlandse handbalvrouwen:

[%video cpid=48315%]

Robin van Galen vertelde over het traject via het olympisch kwalificatietoernooi voor de Nederlandse waterpoloërs. Zijn grote mannen van 2 meter 5 en kleintjes van 1 meter 95 zijn de moeite waard. En dat waterpolo gezien wordt als een bikkelharde sport, valt ook best mee, betoogde de bondscoach:

[%video cpid=48316%]

Frank Evenblij trok een dagje op met Jetro Willems, de assistmachine en inworpspecialist van PSV. De linksback nam hem mee naar een Ninja Turtle familiefeestje ter ere van de verjaardag van zijn broertje. Daar ontrafelde Evenblij een paar geheimen achter de wapens en ambities van Jetro Willems:

[%video cpid=48317%]

Agenda

Volg de Olympische Winterspelen live bij Eurosport

Vrijdag 9 februari

Zeventien dagen, vijftien sporten en 33 Nederlandse topsporters. Volg van 9 tot 25 februari elke sec

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari - 20.00 uur

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari - 22.00 uur

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

The Killers

Woensdag 28 februari

Op 28 februari 2018 komt The Killers naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 22 september om 10:00

Don't Let Daddy Know

Vrijdag 2 maart

Op 2 en 3 maart komt DLDK terug naar de Ziggo Dome! Kaartverkoop start 25 oktober.

Don't Let Daddy Know

Zaterdag 3 maart

Op 2 en 3 maart komt DLDK terug naar de Ziggo Dome! Kaartverkoop start 25 oktober.

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Fox Sports

Bekeren in Europa…

Er wordt weer flink gevoetbald in Europa: van de kwartfinale van de KNVB Beker tot de Duitse DFB-Pokal en de Engelse FA Cup. En wat dacht je van knock-outrondes in de Europa League?

Voetbal

Ziggo en Ajax

Ziggo is de trotse hoofdsponsor van Ajax. Wil jij vanaf de bank álle ins en outs horen over je Ajax-helden? Volg dan Inside Ajax bij Ziggo Sport. Als klant kun je regelmatig rekenen op speciale Ajax-acties en andere extra’s!

Voetbal

Man, man, man!

Op 9 december staat de eerste Manchester derby op het programma. Het wordt een clash tussen twee compleet verschillende speelstijlen.