Phelps als vader naar Rio de Janeiro

Phelps als vader naar Rio de Janeiro

Zwemmer Michael Phelps krijgt het druk in de aanloop naar de Olympische Spelen van Rio de Janeiro. De Amerikaanse recordkampioen, in bezit van achttien olympische titels, verwacht zijn eerste kind. 'Het ziet er naar uit dat we een zoon krijgen!', schreef Phelps bij een foto op Instagram, waarop hij samen met zijn verloofde Nicole Johnson poseert met een mini-zwembroekje in handen.

De aanstaande mevrouw Phelps, in 2010 uitgeroepen tot 'Miss Californië', is in mei uitgerekend. Phelps zit dan vol in de voorbereiding op de Spelen van Rio, waar hij nog een keer wil pieken. De dertigjarige 'Batimore Bullet' was na Londen 2012 gestopt met zwemmen, maar maakte vorig jaar zijn rentree. Phelps raakte toen ook in opspraak omdat hij werd gesnapt met drank op achter het stuur. Het leverde hem een voorwaardelijke gevangenisstraf op en een schorsing van de Amerikaanse bond, waardoor hij de WK in Kazan miste.

Phelps volgde een afkickprogramma en heeft gezworen tot de Spelen geen druppel alcohol te drinken. Zijn verloofde doet in ieder geval negen maanden met hem mee.

Agenda

Kygo

Dinsdag 13 februari

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

The Chainsmokers

Zaterdag 17 februari

The Chainsmokers zie je op zaterdag 17 februari in de Ziggo Dome!

Imagine Dragons

Maandag 19 februari

Op maandag 19 februari komt Imagine Dragons naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 sep

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

The Killers

Woensdag 28 februari

Op 28 februari 2018 komt The Killers naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 22 september om 10:00

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Evenement is geweest

F1 Grand Prix van België

Na een welverdiende zomerstop mogen de Formule 1-coureurs weer aan de bak in België. Een soort van thuiswedstrijd voor Max Verstappen.

Rugby

Try’s en tackles van topniveau

We zenden weer live het meest prestigieuze rugbytoernooi van het noordelijk halfrond uit: de Six Nations. Je ziet het toptoernooi van 3 februari t/m 17 maart bij Ziggo Sport. Engeland, Schotland, Ierland, Wales, Frankrijk en Italië strijden om de titel.

Ziggo Sport

Toptennis in februari

De Oranjemannen zijn terug in de wereldtop met een plek in de Davis Cup. De vrouwen spelen tegen de VS in de Fed Cup. En op het hardcourt van de Ahoy wordt het ABN-AMRO World Tennis Tournament gespeeld.

Ziggo Sport

WK-kwalificatie handbalmannen

Het WK voor de Oranje-vrouwen werd met een bronzen plak beloond. De handbalmannen mogen een poging wagen zich te plaatsen voor het WK in 2019 in Denemarken en Duitsland.