Thirty Seconds to Mars

Thirty Seconds to Mars

Live in de Ziggo Dome

57 dagen
22 uren
33 minuten
Ziggo Dome, Amsterdam
20 maart 2018, 20.00 uur
Op 20 maart komt Thirty Seconds to Mars naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 13 oktober om 9:00 uur.

Thirty Seconds to Mars

Op 20 maart komt Thirty Seconds to Mars naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 13 oktober om 9:00 uur via Ticketmaster.

De band staat bekend als een van de spannendste liveacts ter wereld. Dat bleek maar weer toen de leden hun single Walk On Water eerder dit jaar voor het eerst live ten gehore brachten tijdens een opvallend optreden bij de MTV VMA Awards. Het optreden werd vertoond via infrarood technologie, met Travis Scott als speciale gast. Walk On Water is de eerste single van het aankomende vijfde album van de band. Thirty Seconds to Mars is bovendien genomineerd in de categorie Best Alternative bij de MTV European Music Awards, die op 12 november aanstaande worden uitgezonden. De band zal op een later tijdstip meer informatie prijsgeven over de productie en support act bij hun concerten in Europa. 

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.