The Script

The Script

Live in de Ziggo Dome

54 dagen
06 uren
03 minuten
Ziggo Dome, Amsterdam
15 maart 2018, 20.00 uur
Op donderdag 15 maart geeft The Script een concert in de Ziggo Dome! De kaartverkoop hiervoor start 29 september om 12.00 uur via Ticketmaster.

The Script

Op donderdag 15 maart geeft The Script een concert in de Ziggo Dome! De kaartverkoop hiervoor start 29 september om 12.00 uur via Ticketmaster.

Met het nieuwe album Freedom Child heeft The Script hun 4e nummer 1 albumnotering te pakken in de UK. Het album behaalde de nummer 1 positie in de iTunes lijsten in thuisland Ierland en nog eens 13 andere landen. 
Het drietal over hun 4e nummer 1 album:
"You guys may never understand how happy we are to have achieved our 4th number 1 album. You see, we've worked so hard on it and ultimately the fans decided whether it's a strong album or not. We're so so lucky and are humbled by it."

The Script is een van de meest succesvolle bands wereldwijd en verkocht al meer dan 29 miljoen albums. De band is uitgegroeid tot een zeer geliefde live act met meer dan 1.4 miljoen verkochte kaarten voor 203 shows, waaronder het concert in het legendarische Croke Park stadion dat ze binnen enkele minuten uitverkochten.

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.