The Killers

The Killers

Live in de Ziggo Dome

39 dagen
06 uren
18 minuten
Ziggo Dome, Amsterdam
28 februari 2018, 20.00 uur
Op 28 februari 2018 komt The Killers naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 22 september om 10:00 uur.

The Killers

Op 28 februari 2018 komt The Killers naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 september om 10:00 uur via Ticketmaster. Er loopt een presale via de fanclub van 20 september t/m 22 september.

In 2002 startten Brandon Flowers en Dave Keuning The Killers. De band bracht een nieuw geluid naar de muziekscene in Las Vegas, en in 2004 kwam het debuutalbum Hot Fuss uit. Met hitsingles als Mr Brightside en Somebody Told Me vestigde de band zich in de scene van dansbare rockmuziek, die in Engeland vertegenwoordigd werd door bands als bijvorbeeld Franz Ferdinand en Kaiser Chiefs. Hoewel de oorsprong uit Las Vegas duidelijk doorklonk in de gelikte producties en het gebruik van synths werd de band vaak in één adem genoemd met de Engelse tijdsgenoten.

Inmiddels heeft de Amerikaanse band een unieke plaats in de muziekgeschiedenis verworven. Met een eindeloze lijst aan onder andere Grammy Award Nominaties, Brit Award Nominaties, Billboard nominaties en MTV Award nominaties, staat de prijzenkast van het viertal overvol.

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit (specifieke) evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.