The Chainsmokers

The Chainsmokers

Live in de Ziggo Dome

27 dagen
14 uren
09 minuten
Ziggo Dome, Amsterdam
17 februari 2018, 20.00 uur
The Chainsmokers zie je op zaterdag 17 februari in de Ziggo Dome!

The Chainsmokers

Op zaterdag 17 februari 2018 geeft The Chainsmokers een show in de Ziggo Dome. Het concert maakt deel uit van hun Europese tournee: Euro Memories…Do Not Open Tour. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 9:30 uur via Ticketmaster. 

Het afgelopen jaar ging in een sneltreinvaart voor de Amerikaanse producers Alex Pall en Drew Taggart. Nog voor de release van hun debuutalbum scoorde The Chainsmokers al een indrukwekkende lijst hits met onder meer Don’t Let Me Down (ft Daya), Closer  (ft Halsey), Paris (ft Emily Warren) en Something Just Like This (met Coldplay). Het langverwachte debuutalbum Memories: Do Not Open verscheen afgelopen april en zorgde voor een derde plaats in de Nederlandse album top 100.

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.