Ladies of Soul

Ladies of Soul

5 year anniversary

62 dagen
05 uren
58 minuten
Ziggo Dome, Amsterdam
23 maart 2018, 20.00 uur
Ladies of Soul vieren jubileum met jou in de Ziggo Dome! De kaartverkoop voor de show op 23 maart 2018 start op 4 september.

Ladies of Soul

Ladies of Soul viert 5-jarig jubileum in de lente van 2018 in de Ziggo Dome! Op 4 september om 10:00 uur start de reguliere kaartverkoop voor het concert via www.eventim.nl en www.ladiesofsoul.nl. Op 1 september start de pre-sale voor Ziggo-klanten.

Berget Lewis, Candy Dulfer, Edsilia Rombley en Glennis Grace zijn in 2018 de gelegenheidsformatie Ladies of Soul. Trijntje Oosterhuis zal deze jubileumeditie niet geheel deelnemen als een van de ladies, echter zal ze wel schitteren als very special guest. Zij zal haar, voor volgend jaar geplande Nederlandstalige tournee, speciaal onderbreken om ook bij de jubileumeditie van Ladies of Soul het publiek te laten genieten van haar stem. Berget Lewis: ”We zijn blij dat Trijntje ondanks haar drukke schema zo toch kan aansluiten. We gaan er met z’n allen keihard tegenaan om van ons lustrumjaar een fantastische Ladies of Soul editie te maken. En ik voel nu al dat dit gaat lukken. We bruisen van de inspiratie en een voorkeurslijstje met te gekke gastartiesten ligt al klaar. Special guests die onze show zowel vocaal, muzikaal als qua entertainment prachtig aanvullen.”

Sinds de start van de Ladies of Soul is het concept uitgegroeid tot het feest van het jaar voor liefhebbers van pop-, R&B en soulklassiekers. Elk jaar brengen de Ladies of Soul op geheel eigen wijze een unieke show met heerlijke dansnummers en ontroerende ballads van de jaren 60 tot nu.