Kygo

Kygo

Kids In Love Tour

23 dagen
14 uren
15 minuten
Ziggo Dome, Amsterdam
13 februari 2018, 20.00 uur
De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

Kygo

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome! Het concert maakt deel uit van zijn 'Kids In Love' tournee. De kaartverkoop start vrijdag 3 november om 10.00 uur via Ticketmaster.

Kygo, de artiestennaam van Kyrre Gørvell-Dahll, is met zijn zomerse beats één van de snelst rijzende artiesten van dit moment. Zijn remixen van onder meer Ed Sheeran, Coldplay, Avicii en Marvin Gaye zijn goed voor honderden miljoenen views op YouTube. In 2014 brak hij definitief door bij het grote publiek toen zijn eerste eigen single ‘Firestone’ direct wereldwijd een hit werd. Dit succes zette alleen maar verder door met de populaire singles ‘Stole the Show’, ‘Stay’ en het recente ‘It Aint Me’. De Noor verkoopt concertzalen over de hele wereld uit en is een graag geziene gast op festivals als Tomorrowland en Coachella. In Nederland stond hij twee maal voor een uitverkocht (toenmalig) Heineken Music Hall en was hij één van de headliners op Pinkpop.

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.