Kendrick Lamar

Kendrick Lamar

The DAMN. Tour

34 dagen
17 uren
31 minuten
Ziggo Dome, Amsterdam
23 februari 2018, 20.00 uur
Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Kendrick Lamar

Op 23 februari komt Kendrick Lamar met The DAMN. Tour naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 6 oktober om 10 uur via Ticketmaster.
Instrumentalist James Blake verzorgt de support voor de gehele tournee. 

THE DAMN. TOUR volgt de release van zijn vierde gelijknamige studio album dat eerder dit jaar verscheen. De plaat, dat gelijk de nummer 1 positie bereikte in de Billboard Top 200, ging meer dat 2.3 miljoen keer over de toonbank en haalde over 400 miljoen streams. De 14 tracks bespiegelen de complexiteit van de hedendaagse cultuur. Zo schreef muziekwebsite Pitchfork: DAMN. is a widescreen masterpiece of rap, full of expensive beats, furious rhymes, and peerless storytelling about Kendrick's destiny in America.. " Rolling Stone zegt over het album "a dazzling display of showy rhyme skills, consciousness-raising political screeds, self-examination and bass-crazy-kicking…"


Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.