Win kaarten voor de Ziggo Music Session met Snow Patrol op 30 mei

Ziggo Music Session: Snow Patrol

Terug en dichterbij dan ooit! Exclusief voor Ziggo klanten

Snow Patrol is na zeven jaar terug met het nieuwe album ‘Wildness’. Exclusief voor Ziggo klanten geeft de band een intieme albumpresentatie in Club Ziggo. Welke vraag heb jij voor Snow Patrol? Stel ‘m tijdens de Ziggo Music Session!

De actie is verlopen!

Win kaarten voor de Ziggo Music Session met Snow Patrol op 30 mei
Win kaarten voor de albumpresentatie op 30 mei

Ben jij een echte Snow Patrol-fan en ook klant van Ziggo? En kun je niet wachten om het nieuwe album ‘Wildness’ live te horen? Laat ons weten welke vraag jij voor Snow Patrol hebt en maak kans op unieke kaarten voor de albumpresentatie in Club Ziggo op 30 mei. En wie weet mag jij je vraag stellen aan een van de bandleden!

De actie is verlopen.

De actie loopt t/m 23 mei 2018. Alleen voor Ziggo klanten.

Actievoorwaarden

Zeven jaar geduld

In 2011 bracht Snow Patrol het album ‘Fallen Empires‘ uit. Daarna hebben we zeven jaar moeten wachten op een nieuw album van de band. Geduld is een schone zaak. Zeker als de beloning het nieuwe album ‘Wildness’ is. Op het album gaan Gary Lightbody en de andere bandleden op zoek naar helderheid, verbinding en betekenis.

Kun je niet wachten op de release van het nieuwe album ‘Wildness’? Klik op de onderstaande button om de al uitgebrachte nummers van het album te beluisteren.

 

Van het nieuwe album 'Wildness': 'Don't Give In'

Van het nieuwe album 'Wildness':  ‘Life on Earth’

Boven Nederlandse bodem?

Snow Patrol kijkt altijd uit naar een bezoek aan Nederland. Zou dat ook de reden zijn dat hun nieuwste videoclip in Nederland is geschoten? Naja, in…

De European Space Agency (ESA) in Noordwijk was het decor voor de videoclip ‘Life on Earth’, het eerste nummer op het album ‘Wildness’. En zeg nou zelf; het nummer en de clip zijn toch ook buitenaards goed?

Snow Patrol-feiten
  • Opgericht in 1994 in Dundee (Schotland)
  • Veranderden bandnaam Polar Bear in Snow Patrol
  • Leadzanger: Gary Lightbody
  • Bekend van nummers, als: 'Run', 'Chasing Cars', 'Just Say Yes', 'Called Out In The Dark'
  • Het nieuwe album ‘Wildness’ komt uit op 25 mei
  • Ze staan op 15 juni op Pinkpop
Win kaarten voor de Ziggo Music Session met Snow Patrol op 30 mei
Ziggo Music Session

Met een selecte groep diehardfans (50-100 man) luisteren naar een aantal nummers én ook nog eens de mogelijkheid krijgen om je held(en) het hemd van het lijf te vragen: dat is een Ziggo Music Session in Club Ziggo.

Het is een unieke en intieme ervaring! En exclusief voor Ziggo klanten. Wil je een indruk krijgen van zo’n Ziggo Music Session? Bekijk de aftermovie van Sting!

Meer Music:

Empty list (select items)