Wie vorm(d)en de Ladies of Soul?

Wie vorm(d)en de Ladies of Soul?

Maak kennis met de 5 muzikale dames van de Ladies of Soul

Berget Lewis
Berget Lewis

Berget laat met haar krachtige stem en hartverwarmende performance altijd en overal een onvergetelijke indruk achter. Ze is uitgeroepen tot ‘beste zangeres van Nederland’. Als één van de leading ladies van de ‘Ladies of Soul’ knalt ze van de bühne met haar krachtige stemgeluid. Ze staat tot ver over de grenzen met de bekendste artiesten op de grootste podia. Na jaren van muzikale en persoonlijke ontwikkeling, is Berget nu waar ze altijd al heeft willen zijn. Ze schrijft, componeert en zingt muziek die rechtstreeks uit haar hart komt.

Glennis Grace

Glennis staat sinds haar zesde op het podium, zong op haar elfde al een duet met Julio Iglesias, won op 16-jarige leeftijd de Soundmixshow en heeft Nederland vertegenwoordigd tijdens het Eurovisie Songfestival. Vorig jaar heeft Glennis een nieuw studioalbum uitgebracht en heeft ze twee soloconcerten gegeven in de HMH. Naast haar eigen werk heeft ze ook een aantal prijswinnende co-producties en covers op haar naam staan met en van o.a. Volumia! en Edwin Evers. Daarom mag ook Glennis natuurlijk niet ontbreken bij de Ladies of Soul!

Glennis Grace
Edsilia Rombley
Edsilia Rombley

Edsilia startte haar veelzijdige en succesvolle carrière in 1996 met het winnen van zowel de Nederlandse als de Europese Soundmixshow.  Edsilia voelt zich net zo thuis in Nederlandstalig als Engelstalig werk, staat net zo makkelijk in de Nederlandse theaters als op pop- en jazzpodia en heeft opgetreden van North Sea Jazz tot in het voorprogramma van Lionel Richie. Inmiddels heeft Edsilia in haar 15-jarige carrière als solozangeres al 2 Engelstalige en 2 Nederlandstalige albums op zak. Met haar betoverende stem en warme lach is ze met recht een Lady of Soul!

Candy Dulfer

Candy is een saxofoniste van wereldformaat die in het voorprogramma van Madonna stond en met wereldartiesten als Prince en Van Morrison heeft samengewerkt. Candy heeft talloze prijzen gewonnen en onderscheidingen gekregen voor haar muzikale kwaliteiten. Deze Lady of Soul zal met haar energieke en krachtige saxofoonklanken de muren van de Ziggo Dome doen laten trillen En wie weet… brengt Candy haar vocale kunsten ook ten gehore!

Candy Dulfer
Trijntje Oosterhuis
Trijntje Oosterhuis

Trijntje is al jarenlang één van de topvocalisten van Nederland. Trijntje's muzikale carrière begint in de jaren '80 waarin ze met haar broer Tjeerd Oosterhuis doorbrak met popgroep Total Touch. Naast vele awards en onderscheidingen heeft ze een indrukwekkende lijst aan projecten opgebouwd waarin ze heeft samengewerkt met grootheden als Andrea Bocelli, Burt Bacharach, Marco Borsato, Lionel Richie, Herman Brood en Ronan Keating. Momenteel is ze al een ruime tijd een succesvolle solozangeres. Een zeer ervaren, gerespecteerde en briljante zangeres en natuurlijk een ware Lady of Soul!

Meer Ladies of Soul:
Empty list (select items)