Ladies of Soul

Ladies of Soul

Ziggo Dome op zijn kop!

Op 10, 11 en 12 februari stonden onze Ladies of Soul in een uitverkochte Ziggo Dome. Bekijk de aftermovie en interviews met Oleta Adams, Alain Clark en de ladies themselves!

Ladies of Soul
Aftermovie

Drie avonden achter elkaar stond een compleet uitverkochte Ziggo Dome volledig op zijn kop. En dat dankzij je favoriete ladies. Was je erbij? Geniet dan nog even na met de aftermovie!

eerbetoon aan de soul
Eerbetoon aan de soul

Toen Tjeerd Oosterhuis de vijf vriendinnen in 2012 samenbracht, had niemand durven dromen van het enorme succes van de diva's. De Ladies of Soul moesten een eerbetoon zijn aan soul in het algemeen en aan Whitney Houston in het bijzonder. En dat is zeker gelukt! In de jaren erna is het snel gegaan. Vanaf 2014 gaven ze maar liefst negen onvergetelijke shows in de Ziggo Dome.

Ladies of Soul
Ladies of Soul
Gastoptredens van Alain Clark en Oleta Adams

Als kind was Alain Clark al groot van Michael Jackson. Nu mocht hij voor duizenden mensen de beroemde danspasjes van de King of Pop nabootsen. Dat had Alain vroeger nooit durven dromen...

Ladies of Soul
Oleta Adams over Ladies of Soul

Na de show vertelde Oleta over haar warme gevoelens voor Nederland. En over haar waardering voor een Nederlandse zangeres die een van haar liedjes coverde (Hind van Idols?).

Ladies of Soul
Behind the scenes

Leander Maas, marketing manager van Ladies of Soul geeft ons een uniek kijkje achter de schermen. Hij leidt ons rond achter het podium en laat zien waar de kleedkamers van de dansers en de ladies zijn. Ook vangen we een glimp op van de outfits.

Ladies of Soul
Ladies of Soul
Ladies of Soul
Ladies of Soul
Tjeerd Oosterhuis
De regiewagen

Het concert van Ladies of Soul zonden we live uit op kanaal 13. En daar komt nog best wel wat bij kijken. In deze video vertellen regisseur Hans Pannecouke en de welbekende Tjeerd Oosterhuis over de regie van beeld en geluid.

Meer over Music:
Empty list (select items)