Het Grootse Cadeau van Nederland

Het Grootse Cadeau

Groots met een zachte G – De Wintereditie live vanuit de Ziggo Dome

Op 1 en 2 december staat Guus Meeuwis in de Ziggo Dome met Groots met een zachte G - De Wintereditie. Heb je geen kaartje? Ziggo zorgt dat je het concert alsnog beleeft: live op kanaal 13 en Ziggo GO.

Live op Ziggo TV en Ziggo GO

Na het succes van vorig jaar is Guus Meeuwis terug in de Ziggo Dome. Tijdens Groots met een zachte G – De Wintereditie blikt Guus samen met tal van andere artiesten terug op afgelopen jaar. Een jaar waarin zijn zin ‘Het is een nacht die je normaal alleen in films ziet’, werd opgenomen in de Dikke Van Dale en het jaar dat hij voor het eerst op Pinkpop stond.

Genoeg reden om flink uit te pakken en er een groot feest van te maken. We brengen het Grootse Cadeau van Nederland daarom naar jou thuis. Cadeautje van Guus en ons voor jou.

Beleef het concert op zaterdag 2 december om 20.30 uur live vanuit de Ziggo Dome op Ziggo TV, gratis op kanaal 13 of onderweg met de Ziggo GO app.

Vier de feestdagen Groots!

Van Sinterklaas tot de Kerstman en van banketletter tot vuurwerk: de Wintereditie van Groots met een zachte G komt weer naar de Ziggo Dome! Naast zijn koffer met hits neemt Guus al het goede mee dat de feestmaand december te bieden heeft: kersttruien, sneeuw, knallende kurken, rendieren... en natuurlijk heel veel cadeaus.

"De maand december draait om tradities en ik denk dat we er sinds vorig jaar eentje bij hebben!"

Vorig jaar stond Guus voor het eerst in de Ziggo Dome met zijn winterspektakel. "Die Winter-concerten waren zó onwijs leuk dat we niet lang hebben getwijfeld om het nog een keer te doen. Alsof we in een wervelwind van kerstelfjes en pepernoten waren beland! Ik denk dat we met redelijke zekerheid kunnen zeggen dat we een nieuwe traditie zijn begonnen en hier nu elke winter terugkeren."

Wat was het Groots!

Guus Meeuwis stond in 2016 voor het eerst in de Ziggo Dome met zijn Wintereditie van de succesvolle Groots met een zacht G-concertreeks. Geniet na en proef de sfeer achter de schermen met deze aftermovie van vorig jaar.

Meer Guus Meeuwis:
Empty list (select items)