Groots met een zachte G de Wintereditie

Groots met een zachte G: de Wintereditie

2 en 3 december 2016 in de Ziggo Dome

Guus Meeuwis komt naar de Ziggo Dome voor iets heel speciaals; de Wintereditie van Groots met een zachte G op 2 en 3 december.

17 september 2016 - 10.00 uur

In december staat er een nieuw avontuur op stapel voor Guus Meeuwis! De hitzanger neemt het feest van zijn Groots met een zachte G concerten mee naar de Ziggo Dome voor een speciale Wintereditie van de succesvolle concertreeks. In een winters decor zal Guus zijn vele hits afwisselen met muzikale verrassingen.

Spierballen

Guus zelf kan in ieder geval niet wachten: "Hier heb ik zo waanzinnig veel zin in! In het stadion moeten we onze spierballen tonen en maakt de grootsheid dat elke seconde is geregisseerd. In de Ziggo Dome zitten we letterlijk dichter bij het publiek en is er ook ruimte voor de kleine gebaren."

Voorpret

"Maar bovenal gaan we er natuurlijk een onwijs groot feest van maken! De voorpret en het bedenken van de show is al een feest op zich. Het wordt geen kerstconcert, maar een echte Wintereditie van de Groots concerten. De vertrouwde hits combineren we met sneeuw, Sinterklaas, Kerst, Oud en Nieuw en koek en zopie. En uiteraard een terugblik naar de hoogtepunten van het afgelopen jaar. Alles wat bij december hoort trekken we uit de kast!"

groots met een zachte g wintereditite
Ziggo en Guus Meeuwis

Ziggo is de trotste hoofdsponsor van de Groots met een zachte G-concerten van Guus Meeuwis. Begin juni stond de Brabantse trots al vier keer in een uitverkocht Philips Stadion. Op 2 en 3 december stond hij in de Ziggo Dome met een speciale wintereditie van Groots met een zachte G.

Lees hier alles over Guus Meeuwis

Meer Guus Meeuwis:
Empty list (select items)