background

WWE Live

Smackdown

-60 dagen -4 uren -6 minuten

Ziggo Dome, Amsterdam | Vandaag

Op 19 mei barst WWE Live Smackdown los in de Ziggo Dome!

WWE Live

Tijdens WWE Live* in Ziggo Dome staan onder andere regerend WWE Kampioen 'The Phenomenal' AJ Styles, de Japanse superster Shinsuke Nakamura, regerend SmackDown vrouwenkampioen Charlotte Flair, de eerste vrouwelijke SmackDown titelhouder Becky Lynch en voormalig kampioen Naomi. Deze krachtige vrouwen hebben bewezen dat ze tot de absoute top van WWE behoren.

Voor een glimlach op de gezichten van het publiek zorgt het energieke trio The New Day. De verbaal vuurspuwende Kevin Owens en zijn goede vriend Sami Zayn zullen de WWE-fans in de Ziggo Dome tot op het bot irriteren en voormalig WWE-kampioen Jinder Mahal wil laten zien dat hij de trots van India is. Verwacht 100% familie-entertainment op het hoogste niveau tijdens WWE Live Smackdown! 


Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

* De line-up van WWE Live is onder voorbehoud van last minute wijzigingen.

Deze event-agenda krijgen wij automatisch van de Ziggo Dome. Zeker weten of de info nog actueel is? Klik op de bestelknop bovenaan deze pagina.