WOW WOW

WOW WOW

Q-dance presents

Ziggo Dome, Amsterdam | Vandaag

Een gloednieuw Q-dance gaat 31 december van start in de Ziggo Dome! Ga 2019 in tijdens The New Year's Extravaganza.

WOW WOW

Op 31 december ga je het nieuwe jaar in tijdens WOW WOW.
Dit is een 18+ evenement.


Bezoekers met een bus of touringcar opgelet!
Bussen en touringcars kunnen terecht op P-Bus. Deze parkeerplaats ligt aan De Passage thv MediArena. Parkeren kost €35,- per bus, brengen en halen kost €10,- per bus. Parkeertickets zijn op de parkeerplaats en online te koop: https://tickets.joepark.nl/product/wow-wow/. Het is niet toegestaan om ergens anders in het gebied passagiers af te zetten of te parkeren!

Openbaar vervoer
Op oudejaarsavond rijden de meeste OV-bedrijven tot ongeveer 20.00 uur. Metro 54 van het GVB zal tijdens nieuwjaarsnacht vanaf 01.30 uur elk kwartier gaan rijden naar Amsterdam Centraal. Om 07.00 uur op 1 januari start vervolgens de dienstregeling zoals die op zondag gereden wordt.

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

Herbleef de mooiste momenten en herinneringen van 2018 in klassieke stijl tijdens WOW WOW. Denk aan kleurrijke gekte tot aan de emotionele momenten die we samen hebben beleefd. Het komt allemaal langs tijdens The New Year's Extravaganza.

Line-up

Atmozfears, Brennan Heart, Crypton, Deathroar, Frequencerz, Imperatorz, KELTEK, Mark with a K, Max Enforcer, Neroz, Nexone, Noisecontrollers & Audiotricz, Partyraiser, Phuture Noize, POWER HOUR in 10 minutes, Primeshock, Q-dance Hardstyle Top 10, Ran-D, Rebelion, Rejecta, Sub Zero Project en Zazafront.

{{ziggodome.feed.disclaimer}}