Walking with Dinosaurs (15:00)

Walking with Dinosaurs (15:00)

Ga mee op reis terug in de tijd

Ziggo Dome, Amsterdam | Vandaag

Op 26 en 27 januari zijn levensechte dinosaurussen van dichtbij te bewonderen tijdens de spectaculaire familieshow Walking with Dinosaurs!

Walking with Dinosaurs (15:00)

Op zaterdag 26 en zondag 27 januari keren de miljoenen jaren oude dinosaurussen terug naar in de Ziggo Dome tijdens de spectaculaire familieshow Walking with Dinosaurs! Tickets zijn verkrijgbaar via Ticketmaster.

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

Deze vernieuwde show toont spectaculaire en kleurrijke veranderingen aan de dinosaurussen op basis van het nieuwste wetenschappelijke onderzoek. Walking with Dinosaurs - The Arena Spectacular is geproduceerd door Global Creatures. De 100 minuten durende voorstelling toont de evolutie van de dinosauriërs met bijna cinematografisch realisme. Met Walking With Dinosaurs – The Arena Spectacular ontstaat er een interactie tussen de dieren, kunnen bezoekers zien hoe carnivoren op twee poten gingen lopen en de grote planteneters deze snelle roofdieren van zich af wisten te houden. De show is geheel in het Nederlands. 

{{ziggodome.feed.disclaimer}}

Gerelateerde onderwerpen
Empty list (select items)