UB40 ft. Ali, Astro and Mickey

UB40 ft. Ali, Astro and Mickey

40th Anniversary Tour

Ziggo Dome, Amsterdam | 10 apr 2019

De Britse pop- en reggaegroep uit Birmingham komt naar de Ziggo Dome met hun 40th Anniversary Tour!

UB40 ft. Ali, Astro and Mickey

UB40 featuring Ali Campbell, Astro en Mickey Virtue komt naar de Ziggo Dome op woensdag 10 april 2019! De kaartverkoop is gestart via Ticketmaster.
 
UB40 keert volgend jaar opnieuw terug naar Nederland. De tour staat in het teken van hun 40 jarig jubileum. De originele bandleden brachten in de eerste 30 jaar achttien studio- en vier live albums uit. Ruim vijftig van hun singles behaalden de internationale hitlijsten waarvan maar liefst tweeëndertig keer de Nederlandse top-40 en vijf keer de eerste plaats.
In 2008 verliet leadzanger Ali Campbell de groep om solo verder te gaan. In 2013 herenigt hij zich weer met twee andere ex-leden van UB40, Astro en Mickey Virtue. Het drietal geeft opnieuw hun energieke optredens met grote hits als ‘Kingston Town’, ‘(I Can’t Help) Falling In Love With You’ en ‘Red, Red Wine’.

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

{{ziggodome.feed.disclaimer}}