UB40 ft. Ali & Astro

UB40 ft. Ali & Astro

40th Anniversary Tour

Ziggo Dome, Amsterdam | Vandaag

De Britse pop- en reggaegroep uit Birmingham komt naar de Ziggo Dome met hun 40th Anniversary Tour!

UB40 ft. Ali & Astro

UB40 featuring Ali Campbell & Astro komt naar de Ziggo Dome op woensdag 10 april 2019! De kaartverkoop is gestart via Ticketmaster.
 

EXTRA VERKEERSDRUKTE VERWACHT
Vanwege een voetbalwedstrijd in De Johan Cruijf ArenA kan het drukker zijn dan verwacht. We raden je aan om ruim op tijd te vertrekken en je reis goed vooruit te plannen. De voetbalwedstrijd en het concert zijn min of meer tegelijkertijd afgelopen. Houd rekening met drukte bij de stations en parkeerterreinen vooraf en na afloop van de show.

ALTERNATIEVE WANDELROUTE NAAR ZIGGO DOME
In verband met grootschalige supportersactiviteiten en gebruik van vuurwerk in dit gebied is er in het begin van de avond (tussen 19:00 uur en 20:00 uur) een alternatieve looproute naar de Ziggo Dome vanaf Station Bijlmer ArenA. Volg ter plaatse de aanwijzingen van de tekstkarren en beveiliging op. Ook adviseren we bezoekers op tijd te vertrekken.

Kom je met het openbaar vervoer? Maak dan geen gebruik van Metrostation Strandvliet, maar zowel bij komen en gaan van Station Bijlmer ArenA.

Tassen
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Voor meer informatie, zie mojo.nl/tassenbeleid.

{{ziggodome.feed.disclaimer}}