U2

U2

THE eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour

Ziggo Dome, Amsterdam | Vandaag

U2 keert dit najaar terug naar de Ziggo Dome met THE eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour!

U2

Op 7 en 8 oktober staat U2 in de Ziggo Dome met THE eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour. Beide concerten zijn uitverkocht.

EXTRA VERKEERSDRUKTE VERWACHT
In verband met de wedstrijd Ajax - AZ in de Johan Cruijff ArenA, Glennis Grace in AFAS Live en U2 in de Ziggo Dome wordt er op zondag 7 oktober verkeersdrukte verwacht in het gebied rondom Ziggo Dome. Wij adviseren om met het openbaar vervoer te reizen en uw reis vooraf te plannen via 9292 in verband met eventuele werkzaamheden. Indien je met de auto reist, adviseren wij je om ruim op tijd te vertrekken en om het gebied in te rijden via de A9 afslag S112/Gooiseweg of A10 afslag S111. Vanaf 18.30 uur wordt de grootste drukte verwacht en zijn de parkeerterreinen in de directe omgeving van de Ziggo Dome het beste te bereiken via de A10 afslag 111/Holterbergweg.

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

De eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour volgt op de release van het 14e studioablbum Songs of Experience. Met het podium in het midden is de eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour een ontwikkeling van de unieke en de innovatieve enscenering van de 2015-tour. De band is te zien is vanuit verschillende hoeken met een ultramodern geluidssysteem en een geheel nieuw super high-res LED-scherm die negen keer de resolutie van het scherm van 2015 bevat.

{{ziggodome.feed.disclaimer}}