background

U2

THE eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour

82 dagen 21 uren 25 minuten

Ziggo Dome, Amsterdam | 07 okt 2018

U2 keert dit najaar terug naar de Ziggo Dome met THE eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour!

U2

Op 7 en 8 oktober staat U2 in de Ziggo Dome met THE eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour. Dit concert is uitverkocht, tickets voor het concert op 8 oktober zijn verkrijgbaar via Ticketmaster.

De eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour volgt op de release van het 14e studioablbum Songs of Experience. Met het podium in het midden is de eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour een ontwikkeling van de unieke en de innovatieve enscenering van de 2015-tour. De band is te zien is vanuit verschillende hoeken met een ultramodern geluidssysteem en een geheel nieuw super high-res LED-scherm die negen keer de resolutie van het scherm van 2015 bevat.

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

Deze event-agenda krijgen wij automatisch van de Ziggo Dome. Zeker weten of de info nog actueel is? Klik op de bestelknop bovenaan deze pagina.